Nejbližší událost

Úvod do Ajurvédské kuchyně II.

24.05.18 v 16:30 hod.
Úvod do Ajurvédské kuchyně II.

Co budeme vařit / Degustovaná vína

  • Aperitiv - Tradiční Kerelan nápoj
  • Puri s tamarindem a medovým chutney
  • Královský Dal
  • Sabdží se špenátem a sýrem Paneer, chutney, kerelanským kokosem, ořechy a koriandrem
  • Dezert ze sýru Paneer

cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

24.05.18 v 16:30 hod. Úvod do Ajurvédské kuchyně II.

další události Celkový přehled kurzů

VYBRANÍ ŠÉFKUCHAŘI Přehled šéfkuchařů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku