Nejbližší událost

Menu "na houby" s Tomášem Černým

07.09.18 v 16:30 hod.
Menu

Co budeme vařit / Degustovaná vína

  • Čerstvé hovězí carpaccio s plátky hřibů, meruňkami a bylinkovým dresinkem
  • Ricottový nákyp s houbami, fontina fondue a pošírovanym vejcem
  • Základni houbový vývar s vaječnou omeletou a pecorinem
  • Telecí ossobuco dušené na houbách s purée z pečeného celeru

cena kurzu

3 600,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

07.09.18 v 16:30 hod. Menu

další události Celkový přehled kurzů

VYBRANÍ ŠÉFKUCHAŘI Přehled šéfkuchařů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku