Nejbližší událost

LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

Co budeme vařit / Degustovaná vína

  • Filet z candáta s chřestem, guanciale, sušenými rajčaty a béarnskou omáčkou
  • Hovězí rumpsteak se salátem z nových brambor, potočnice, cibule a kapari s česnekovou majonézou
  • Krém z lesního ovoce s citronovým sorbetem a vanilkovou sušenkou

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

25.04.18 v 16:30 hod. LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

další události Celkový přehled kurzů

VYBRANÍ ŠÉFKUCHAŘI Přehled šéfkuchařů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku