Úvod do Ajurvédské kuchyně II.

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Aperitiv - Tradiční Kerelan nápoj
  • Puri s tamarindem a medovým chutney
  • Královský Dal
  • Sabdží se špenátem a sýrem Paneer, chutney, kerelanským kokosem, ořechy a koriandrem
  • Dezert ze sýru Paneer


cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Ajurvédské vaření začíná navozením vnitřního klidu člověka, který jídlo vaří. Stejně tak důležitou roli hraje ten, pro kterého je jídlo připravováno. Pocity a energie, které při vaření máte, se následně promítají do výsledné chuti a celkové hodnoty jídla. Velká pozornost je věnována samotné přípravě, vědomému a klidnému postupu. Dále pak výběru správných kombinací - ideálně lokálních a sezónních bio produktů - a vhodného koření. Respektování těchto základních principů vede k uspokojení všech šesti ayurvédských chutí. Díky tomu dodáme tělu požadovanou rovnováhu,

Ayurvédské vaření má mnoho léčebných vlivů. Zároveň podporuje trávení a šetří energii, takže se po takovém jídle nebudete cítit nikdy unavení. 

cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Ajurvédské vaření začíná navozením vnitřního klidu člověka, který jídlo vaří. Stejně tak důležitou roli hraje ten, pro kterého je jídlo připravováno. Pocity a energie, které při vaření máte, se následně promítají do výsledné chuti a celkové hodnoty jídla. Velká pozornost je věnována samotné přípravě, vědomému a klidnému postupu. Dále pak výběru správných kombinací - ideálně lokálních a sezónních bio produktů - a vhodného koření. Respektování těchto základních principů vede k uspokojení všech šesti ayurvédských chutí. Díky tomu dodáme tělu požadovanou rovnováhu,

Ayurvédské vaření má mnoho léčebných vlivů. Zároveň podporuje trávení a šetří energii, takže se po takovém jídle nebudete cítit nikdy unavení. 

lektor

Gary Wright

lektor

Gary Wright

Zakladatel první ayurvédské restaurace a cateringu v České republice. Principy ayurvédy, které dokáží být prevencí nemocí a zároveň posílením životní vitality objevil během svých cest po Indii. Gary se těsně před kuchařskými kurzy vrací po pěti měsících z Indie, kde bude vařit v nemocnici pro sirotky a v centru Ayurvedic Health Hospital - Kairaly, takže přiveze zcela čerstvou inspiraci, poznatky a zážitky, o které se s vámi na kurzech rád podělí.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
24. 07. 2018 Sushi v zahradě
08. 08. 2018 B&B - Burgery a bourbon v Aromi
07. 09. 2018 Menu "na houby" s Tomášem Černým
10. 09. 2018 Netradiční sushi
11. 09. 2018 DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
14. 09. 2018 Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost
17. 09. 2018 Indian home cooking se Sofií
21. 09. 2018 Men in the kitchen

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku