Úvod do Ajurvédské kuchyně I.

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Aperitiv - Al Jeera
  • Dosa krekry s rebarborovo-zázvorovým chutney
  • Chřestová polévka se žlutým mungem
  • Masala z nových brambor servírovaná se Sambarem a kokosovým chutney, chutney z petržele, chilli a koriandru, sezamovou pastou a výhonkovým salátem
  • Rebarborový krém Kulfi

Termíny

Datum Stav Rezervace
Čtvrtek, 03. 05. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Ajurvédské vaření začíná navozením vnitřního klidu člověka, který jídlo vaří. Stejně tak důležitou roli hraje ten, pro kterého je jídlo připravováno. Pocity a energie, které při vaření máte, se následně promítají do výsledné chuti a celkové hodnoty jídla. Velká pozornost je věnována samotné přípravě, vědomému a klidnému postupu. Dále pak výběru správných kombinací - ideálně lokálních a sezónních bio produktů - a vhodného koření. Respektování těchto základních principů vede k uspokojení všech šesti ayurvédských chutí. Díky tomu dodáme tělu požadovanou rovnováhu,

Ayurvédské vaření má mnoho léčebných vlivů. Zároveň podporuje trávení a šetří energii, takže se po takovém jídle nebudete cítit nikdy unavení. 

cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Ajurvédské vaření začíná navozením vnitřního klidu člověka, který jídlo vaří. Stejně tak důležitou roli hraje ten, pro kterého je jídlo připravováno. Pocity a energie, které při vaření máte, se následně promítají do výsledné chuti a celkové hodnoty jídla. Velká pozornost je věnována samotné přípravě, vědomému a klidnému postupu. Dále pak výběru správných kombinací - ideálně lokálních a sezónních bio produktů - a vhodného koření. Respektování těchto základních principů vede k uspokojení všech šesti ayurvédských chutí. Díky tomu dodáme tělu požadovanou rovnováhu,

Ayurvédské vaření má mnoho léčebných vlivů. Zároveň podporuje trávení a šetří energii, takže se po takovém jídle nebudete cítit nikdy unavení. 

lektor

Gary Wright

lektor

Gary Wright

Zakladatel první ayurvédské restaurace a cateringu v České republice. Principy ayurvédy, které dokáží být prevencí nemocí a zároveň posílením životní vitality objevil během svých cest po Indii. Gary se těsně před kuchařskými kurzy vrací po pěti měsících z Indie, kde bude vařit v nemocnici pro sirotky a v centru Ayurvedic Health Hospital - Kairaly, takže přiveze zcela čerstvou inspiraci, poznatky a zážitky, o které se s vámi na kurzech rád podělí.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
24. 05. 2018 Úvod do Ajurvédské kuchyně II.

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku