B&B - Burgery a bourbon v Aromi

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Grilované jalapeňo plněné cheddarem obalené ve slanině
  • Kentucky Mule – Bulleit Bourbon, East Imperial Ginger ale, limeta
  • KAHUNA slider - hovězí maso s manchego sýrem, domácím chimichurri
  • a salsou z grilovaného ananasu
  • Manhattan - Bulleit Bourbon, Lustau červený vermut, angostura bitters
  • Smoky burger - hovězí maso se sýrem red leicester, slaninou, sriracha majonézou, uzenou červenou cibulí a bbq omáčkou
  • Maple Old Fashioned - Bulleit Rye, javorový sirup, angostura bitters
  • Fitness hranolky s javorovým sirupem a slaninou + Domácí bbq omáčka s bourbonem

Termíny

Datum Stav Rezervace
Středa, 08. 08. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

2 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Aromi
náměstí Míru 6, Praha 2

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

K létu burgery prostě patří, stejně jako grilování venku a dobré pití. A to všechno jsme pro vás připravili na krásné zahrádce restaurace Aromi. A lektor tohoto kurzu to nebude mít daleko. Skoro sousedi, bistro Dish, náš na jeden podvečer půjčí svého šéfkuchaře, Jiří Janoucha. A ten vám prozradí recepty na ty nejšťavnatější burgery či slidery. Jirka vás naučí jak např. na domácí chimichurri, sriracha majonézu či na fitness hranolky s javorovým sirupem a slaninou nebo prozradí recept na domácí bbq omáčku. Kdo se nám tentokrát postará o drinky? No přece Petr Kympla, kterého z Laboratoria a našich kurzů znáte. Burgery doplní další klasikou - bourbonen, americkou whiskey která zraje v sudech a výrábí se převážně z kukuřice. 
 

Takže si zrekapitulujme - parádní burgery, nehorázně dobré drinky a krásné prostředí zahrádky Aromi. Tento kurz si prostě nesmíte nechat ujít.

cena kurzu

2 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Aromi
náměstí Míru 6, Praha 2

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

K létu burgery prostě patří, stejně jako grilování venku a dobré pití. A to všechno jsme pro vás připravili na krásné zahrádce restaurace Aromi. A lektor tohoto kurzu to nebude mít daleko. Skoro sousedi, bistro Dish, náš na jeden podvečer půjčí svého šéfkuchaře, Jiří Janoucha. A ten vám prozradí recepty na ty nejšťavnatější burgery či slidery. Jirka vás naučí jak např. na domácí chimichurri, sriracha majonézu či na fitness hranolky s javorovým sirupem a slaninou nebo prozradí recept na domácí bbq omáčku. Kdo se nám tentokrát postará o drinky? No přece Petr Kympla, kterého z Laboratoria a našich kurzů znáte. Burgery doplní další klasikou - bourbonen, americkou whiskey která zraje v sudech a výrábí se převážně z kukuřice. 
 

Takže si zrekapitulujme - parádní burgery, nehorázně dobré drinky a krásné prostředí zahrádky Aromi. Tento kurz si prostě nesmíte nechat ujít.

šéfkuchař

Jiří Janouch

šéfkuchař

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem." Zároveň se podílí na přípravě konceptu pojízdného bistra "Dishtruck" pro nadcházející sezónu.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
24. 07. 2018 Sushi v zahradě
07. 09. 2018 Menu "na houby" s Tomášem Černým
10. 09. 2018 Netradiční sushi
11. 09. 2018 DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
14. 09. 2018 Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost
17. 09. 2018 Indian home cooking se Sofií
21. 09. 2018 Men in the kitchen
22. 09. 2018 Základy RAW stravování

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku