Burgery jako z Dishe 2018

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Pikantní burger "Pimiento frito" (popis práce s masem na burgery, jaké maso, části, mletí, dochucení)
  • příprava Habanero majonézy
  • v tempuře smažené jalapeños papričky
  • Vegetariánský batátovo-cizrnový burger (+základy rychlonakládání zeleniny)
  • příprava okurkového krému
  • příprava pikantního domácího Chipotle kečupu
  • příprava domácích hranolek (vysvětlení a práce s bramborami na hranolky, typy, příprava, máčení, smažení, finálí dochucení)


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Pomalu se blíží sezóna grilování a s ní pevně spjaté burgery. Jirka Janouch si pro Vás na připravil něco vyjímečného. Nebylo by skvělé připravit pro své přátele ještě něco vyjímečnějšího, než mletý nebo trhaný burger? Proto se Jirka rozhodl Vám představit a v plné parádě ukázat Pimiento frito, který uspokojí opravdové milovníky pikantních pokrmů a zároveň tu máme i něco pro milovníky burgerů méně tradičních, zeleninových. Nechte se okouzlit těmito burgery a v nadcházející sezóně ukažte své grilování v plné parádě.

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Pomalu se blíží sezóna grilování a s ní pevně spjaté burgery. Jirka Janouch si pro Vás na připravil něco vyjímečného. Nebylo by skvělé připravit pro své přátele ještě něco vyjímečnějšího, než mletý nebo trhaný burger? Proto se Jirka rozhodl Vám představit a v plné parádě ukázat Pimiento frito, který uspokojí opravdové milovníky pikantních pokrmů a zároveň tu máme i něco pro milovníky burgerů méně tradičních, zeleninových. Nechte se okouzlit těmito burgery a v nadcházející sezóně ukažte své grilování v plné parádě.

šéfkuchař

Jiří Janouch

šéfkuchař

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem." Zároveň se podílí na přípravě konceptu pojízdného bistra "Dishtruck" pro nadcházející sezónu.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
06. 10. 2018 Pikantní burgery jako z Dishe

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku