Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo



cena kurzu

290,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Poznejte svět jedinečného kakaa a čokolády, který Vám přímo z afrických plantáží přijede v rámci své návštěvy Česka představit Claudio Corallo.

Claudio Corallo je jediný tree-to-bar chocolatier na světě.  Celých 44 let se věnoval pěstování kávy a kakakových bobů v džungli a tuto zkušenost přenesl i do samotné výroby čokolády.

Ochutnáte pražené kakaové boby, 100% čokoládu, horkou čokoládu, UBRIC čokoládu 70% s rozinkami v kakaovém destilátu.

Poté bude následovat prezentace fotografií a videí z Flemmingovy cesty na plantáž Sao Tomé e Principe, doprovázená komentářem samotného Claudia.

Ke konci akce bude možné ochutnat různé druhy čokolád Claudio Corallo s možností zakoupení na místě.

cena kurzu

290,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Poznejte svět jedinečného kakaa a čokolády, který Vám přímo z afrických plantáží přijede v rámci své návštěvy Česka představit Claudio Corallo.

Claudio Corallo je jediný tree-to-bar chocolatier na světě.  Celých 44 let se věnoval pěstování kávy a kakakových bobů v džungli a tuto zkušenost přenesl i do samotné výroby čokolády.

Ochutnáte pražené kakaové boby, 100% čokoládu, horkou čokoládu, UBRIC čokoládu 70% s rozinkami v kakaovém destilátu.

Poté bude následovat prezentace fotografií a videí z Flemmingovy cesty na plantáž Sao Tomé e Principe, doprovázená komentářem samotného Claudia.

Ke konci akce bude možné ochutnat různé druhy čokolád Claudio Corallo s možností zakoupení na místě.

sommeliér

Flemming Laugesen

sommeliér

Flemming Laugesen

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Kodani se zaměřením na obchod a jazyky. Již od útlého věku pěstoval svou lásku ke gastronomii a ve věku 18-ti let již byl zapáleným příznivcem dobrého jídla a pití. Přestěhoval se do Prahy, kde se při studiu na Vysoké škole ekonomické setkal se svou první ženou. V následujících letech cestoval mezi Dánskem a Českou republikou a tehdy vznikla myšlenka dovážet do Česka italská vína.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
27. 01. 2018 Pečení chleba s Maškrtnicou
29. 01. 2018 Indian curry house
03. 02. 2018 Nesnídejte jen ráno!
07. 02. 2018 Dorty jako od PunkRockCakes!
09. 02. 2018 Kouzlo oliv v každém chodu
10. 02. 2018 Pečení chleba s Maškrtnicou
14. 02. 2018 Nejbarevnější kurz od Kamu
15. 02. 2018 Men in the kitchen

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku