Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo



cena kurzu

290,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Poznejte svět jedinečného kakaa a čokolády, který Vám přímo z afrických plantáží přijede v rámci své návštěvy Česka představit Claudio Corallo.

Claudio Corallo je jediný tree-to-bar chocolatier na světě.  Celých 44 let se věnoval pěstování kávy a kakakových bobů v džungli a tuto zkušenost přenesl i do samotné výroby čokolády.

Ochutnáte pražené kakaové boby, 100% čokoládu, horkou čokoládu, UBRIC čokoládu 70% s rozinkami v kakaovém destilátu.

Poté bude následovat prezentace fotografií a videí z Flemmingovy cesty na plantáž Sao Tomé e Principe, doprovázená komentářem samotného Claudia.

Ke konci akce bude možné ochutnat různé druhy čokolád Claudio Corallo s možností zakoupení na místě.

cena kurzu

290,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Poznejte svět jedinečného kakaa a čokolády, který Vám přímo z afrických plantáží přijede v rámci své návštěvy Česka představit Claudio Corallo.

Claudio Corallo je jediný tree-to-bar chocolatier na světě.  Celých 44 let se věnoval pěstování kávy a kakakových bobů v džungli a tuto zkušenost přenesl i do samotné výroby čokolády.

Ochutnáte pražené kakaové boby, 100% čokoládu, horkou čokoládu, UBRIC čokoládu 70% s rozinkami v kakaovém destilátu.

Poté bude následovat prezentace fotografií a videí z Flemmingovy cesty na plantáž Sao Tomé e Principe, doprovázená komentářem samotného Claudia.

Ke konci akce bude možné ochutnat různé druhy čokolád Claudio Corallo s možností zakoupení na místě.

sommeliér

Flemming Laugesen

sommeliér

Flemming Laugesen

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Kodani se zaměřením na obchod a jazyky. Již od útlého věku pěstoval svou lásku ke gastronomii a ve věku 18-ti let již byl zapáleným příznivcem dobrého jídla a pití. Přestěhoval se do Prahy, kde se při studiu na Vysoké škole ekonomické setkal se svou první ženou. V následujících letech cestoval mezi Dánskem a Českou republikou a tehdy vznikla myšlenka dovážet do Česka italská vína.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
21. 05. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen
22. 05. 2018 LA FINESTRA představuje: kouzlo ryb
24. 05. 2018 Úvod do Ajurvédské kuchyně II.
28. 05. 2018 Riccardovy drůbeží recepty z Marche
11. 06. 2018 I love Sicily!
12. 06. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen
18. 06. 2018 Men in the kitchen
20. 06. 2018 Street food nudle

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku