Chřestová sezóna je tady!

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Chřestový salát s pěnou z mozzarelly
  • Smažený zelený chřest s měkkým sýrem a dušenou šunkou
  • Bílá chřestová polévka s rajčaty a lískovými ořechy
  • Risotto "mantecato" s bílým chřestem, treskou a cibulovým chlebem


cena kurzu

3 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Chřestová sezóna je tady a proto by Vám rád Tomáš Černý v následujícím kurzu představil, proč se chřest nazývá kráslovskou zeleninou. Chřest už však není jen o risottu a polévce, to zajímavé teprve přijde!

cena kurzu

3 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Chřestová sezóna je tady a proto by Vám rád Tomáš Černý v následujícím kurzu představil, proč se chřest nazývá kráslovskou zeleninou. Chřest už však není jen o risottu a polévce, to zajímavé teprve přijde!

šéfkuchař

Tomáš Černý

šéfkuchař

Tomáš Černý

Tomáš Černý je od loňského roku šéfkuchařem Bistro Kaprova. Před tímto angažmá byl více než sedm let šéfkuchařem restaurace La Finestra, dále tři roky ve známé restauraci Allegro hotelu Four Seasons, kde i díky šéfkuchaři Vito Mollicovi, který zajistil restauraci restauraci Allegro tolik oceňovanou Michelinskou hvězdu, nabyl mnoho skvělých zkušeností a technik vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
20. 06. 2018 Street food nudle
19. 07. 2018 Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek
24. 07. 2018 Sushi v zahradě
11. 09. 2018 DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
21. 09. 2018 Men in the kitchen
25. 09. 2018 Rum na talíři
09. 10. 2018 Rýže s vůní exotiky
12. 10. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku