Upřesnit výběr kurzů

DOSTUPNÉ KURZY

Náhled Název kurzu Lektor Sommeliér Cena Termín Stav Rezervace
Těstoviny v moderním pojetí Těstoviny v moderním pojetí Riccardo Lucque 3 500,- CZK Pondělí, 02. 10. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
Skvělé burgery jako z Dishe vol. 3 Skvělé burgery jako z Dishe vol. 3 Jiří Janouch 3 000,- CZK Úterý, 03. 10. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
Hovězí steaky levou zadní Hovězí steaky levou zadní Martin Kortus 3 300,- CZK Pátek, 06. 10. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
Italská kuchyně jak ji neznáte Italská kuchyně jak ji neznáte Emanuele Ridi 4 000,- CZK Pondělí, 09. 10. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
Italská kuchyně jak ji neznáte Italská kuchyně jak ji neznáte Emanuele Ridi 4 000,- CZK Úterý, 10. 10. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
To nejlepší z Jeruzaléma! To nejlepší z Jeruzaléma! Michal Hromas 2 500,- CZK Pátek, 13. 10. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
Nesnídejte jen ráno! Nesnídejte jen ráno! Martin Kortus 1 900,- CZK Sobota, 14. 10. 2017, 10:00 - 14:00 Volno
LA BOTTEGA představuje: Nadupané podzimní menu LA BOTTEGA představuje: Nadupané podzimní menu Lukáš Pocnar 3 300,- CZK Pátek, 20. 10. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
Sladké pečení s Mašrtnicou Sladké pečení s Mašrtnicou Juliana Fischerova 3 000,- CZK Sobota, 21. 10. 2017, 10:00 - 14:00 Obsazeno
Polévky raz dva! Polévky raz dva! Martin Kortus 1 600,- CZK Pondělí, 23. 10. 2017, 16:30 - 19:00 Volno

‹ Předchozí 1 2 3 Další >

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Hledáte něco jiného?
Podívejte se do naší sekce privátní a firemní akce

Pronájem prostor

Privátní akce

Catering

Firemní akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku