Degustační večeře s Claudio Corallo

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Aperitiv: Prosecco di Valdobbiadene Brut sur lie 2016, Casa Coste Piane
  • Telecí tatarák s tapenádou z kakaových bobů a dipem Bagna Càuda, Rosato gaglioppo 2016, 'A Vita
  • Květákový krém doplněný o křupavé kousky 100% čokolády, Verdicchio Gli Eremi 2015, La Distesa
  • Ravioli s uzenými bramborami, lanýžem a hoblinami čokolády Sablé, Valtellina Superiore Grumello Rocca de Piro 2012, AR.PE.PE.
  • Ossobuco s morkem s čokoládou a pomerančovou kůrou doplněné o omáčku Dolceforte, Cirò Classico Riserva 2013, 'A Vita
  • Mousse z 80% čokolády s krystaly cukru zdobený lehce podrcenými praženými kakaovými boby, Káva Claudio Corallo


cena kurzu

3 250,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Ital Claudio Corallo je legendou ve světě čokolády. Ta jeho je světově unikátní nejen Claudiovým přístupem k pěstování samotné plodiny, ale také díky metodě zpracování. Na nádherných a starých plantážích souostroví Svatý Tomáš a Princův ostrov roste něco, z čeho pak vzniká vysokoprocentní čokoláda, která vůbec není hořká. 

V rámci své návštěvy si Claudio a Riccardo Lucque připravili pro nadšence do výběrové čokolády degustační večeři s vinným párováním. A čokoláda či kakaové boby budou hrát v pátek 27.10.2017 jednu z hlavních rolí v každém ze servírovaných chodů.

cena kurzu

3 250,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Ital Claudio Corallo je legendou ve světě čokolády. Ta jeho je světově unikátní nejen Claudiovým přístupem k pěstování samotné plodiny, ale také díky metodě zpracování. Na nádherných a starých plantážích souostroví Svatý Tomáš a Princův ostrov roste něco, z čeho pak vzniká vysokoprocentní čokoláda, která vůbec není hořká. 

V rámci své návštěvy si Claudio a Riccardo Lucque připravili pro nadšence do výběrové čokolády degustační večeři s vinným párováním. A čokoláda či kakaové boby budou hrát v pátek 27.10.2017 jednu z hlavních rolí v každém ze servírovaných chodů.

šéfkuchař

Riccardo Lucque

šéfkuchař

Riccardo Lucque

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech, kdy pracoval pro hotely v italském regionu March (ve městech Rimini a Pesaro), ve městě Pesaro působil od roku 1990 v restauraci specializované na mořské plody Da Alceo, která se pyšní jednou hvězdičkou od známého gastronomického průvodce Michelin Guide. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano, která byla v roce 2001 vyhlášena nejlepší italskou restaurací v Londýně...

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
28. 05. 2018 Riccardovy drůbeží recepty z Marche
11. 06. 2018 I love Sicily!

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku