HOT & SPICY THAI

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Spicy Hot & Sour Soup Tom Yum
  • Issan Chicken Salad Laab Kai
  • Green Papaya Salad Som Tam
  • Orange Curry Fish Kaeng Som Pla

Termíny

Datum Stav Rezervace
Pondělí, 19. 02. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Připravili jsme kurz vaření pro milovníky chilli. Naučte se připravit autentická thajská jídla se Sofií Smith. Začneme s přípravou vyhlášené polévky Tom Yum s citronovou trávou, chilli a tamarindem. Následně si uvaříte pálivý salát ve stylu thajského regionu Isán s nasekaným kuřetem, bylinkami, opečeným chilli a rýžovým práškem .Těšit se můžete na celosvětově známý salát ze zelené papáji. Menu zakončíme jedním z nejtypičtějších thajských curry z domácí pálivé curry pasty. 

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE.

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Připravili jsme kurz vaření pro milovníky chilli. Naučte se připravit autentická thajská jídla se Sofií Smith. Začneme s přípravou vyhlášené polévky Tom Yum s citronovou trávou, chilli a tamarindem. Následně si uvaříte pálivý salát ve stylu thajského regionu Isán s nasekaným kuřetem, bylinkami, opečeným chilli a rýžovým práškem .Těšit se můžete na celosvětově známý salát ze zelené papáji. Menu zakončíme jedním z nejtypičtějších thajských curry z domácí pálivé curry pasty. 

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE.

lektor

Sofia Smith

lektor

Sofia Smith

Sofie v současné době působí jako šéfkuchař v Cafe Buddha v Balbínově ulici. Svojí kariéru v Praze zahájila v British Council a Cafe Angel. Dále působila v restauraci Angel, která se násladně stala jednou z nejlepších asijských restaurací v Praze. Sofie je nyní jednou z mála výzmaných českých kuchařek. Její specialitou je autentiská asijská kuchyně v moderním pojetí. Ačkoli většina z používaného koření a bylinek pochází z velké dálky, Sofia je přesto kombinuje s lokálními surovinami jako je maso,zelenina a mléčné výrobky. Před zahájením inovativního projektu The Sexy Curry Company působila jako šéfkuchař v restauraci La Patio. Sofia se vaření věnuje jak profesně, ale kurzy vaření navštěvuje i ve svém volném čase.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
29. 01. 2018 INDIAN CURRY HOUSE

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku