HOT & SPICY THAI

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Spicy Hot & Sour Soup Tom Yum
  • Issan Chicken Salad Laab Kai
  • Green Papaya Salad Som Tam
  • Orange Curry Fish Kaeng Som Pla


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Připravili jsme kurz vaření pro milovníky chilli. Naučte se připravit autentická thajská jídla se Sofií Smith. Začneme s přípravou vyhlášené polévky Tom Yum s citronovou trávou, chilli a tamarindem. Následně si uvaříte pálivý salát ve stylu thajského regionu Isán s nasekaným kuřetem, bylinkami, opečeným chilli a rýžovým práškem .Těšit se můžete na celosvětově známý salát ze zelené papáji. Menu zakončíme jedním z nejtypičtějších thajských curry z domácí pálivé curry pasty. 

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE.

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Připravili jsme kurz vaření pro milovníky chilli. Naučte se připravit autentická thajská jídla se Sofií Smith. Začneme s přípravou vyhlášené polévky Tom Yum s citronovou trávou, chilli a tamarindem. Následně si uvaříte pálivý salát ve stylu thajského regionu Isán s nasekaným kuřetem, bylinkami, opečeným chilli a rýžovým práškem .Těšit se můžete na celosvětově známý salát ze zelené papáji. Menu zakončíme jedním z nejtypičtějších thajských curry z domácí pálivé curry pasty. 

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE.

lektor

Sofia Smith

lektor

Sofia Smith

Sofie v současné době působí jako šéfkuchař v Cafe Buddha v Balbínově ulici. Svojí kariéru v Praze zahájila v British Council a Cafe Angel. Dále působila v restauraci Angel, která se násladně stala jednou z nejlepších asijských restaurací v Praze. Sofie je nyní jednou z mála výzmaných českých kuchařek. Její specialitou je autentiská asijská kuchyně v moderním pojetí. Ačkoli většina z používaného koření a bylinek pochází z velké dálky, Sofia je přesto kombinuje s lokálními surovinami jako je maso,zelenina a mléčné výrobky. Před zahájením inovativního projektu The Sexy Curry Company působila jako šéfkuchař v restauraci La Patio. Sofia se vaření věnuje jak profesně, ale kurzy vaření navštěvuje i ve svém volném čase.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
21. 05. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen
22. 05. 2018 LA FINESTRA představuje: kouzlo ryb
24. 05. 2018 Úvod do Ajurvédské kuchyně II.
28. 05. 2018 Riccardovy drůbeží recepty z Marche
11. 06. 2018 I love Sicily!
12. 06. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen
18. 06. 2018 Men in the kitchen
20. 06. 2018 Street food nudle

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku