Menu "na houby" s Tomášem Černým

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Čerstvé hovězí carpaccio s plátky hřibů, meruňkami a bylinkovým dresinkem
  • Ricottový nákyp s houbami, fontina fondue a pošírovanym vejcem
  • Základni houbový vývar s vaječnou omeletou a pecorinem
  • Telecí ossobuco dušené na houbách s purée z pečeného celeru

Termíny

Datum Stav Rezervace
Pátek, 07. 09. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 600,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Není houba jako houba. Tuto lahodnou surovinu, tak dostupnou a oblíbenou v našich podmínkách, vám na novém kurzu představí šéfkuchař Tomáš Černý. Společně si projdete techniku základního houbového vývaru, který doplní vaječná omeleta a sýr pecorino. A tento ingredienci využijeme opravdu naplno. Chuťové buňky vám u předkrmu navnadí čerstvé hovězí carpaccio s plátky hřibů, meruňkami a bylinkovým dresinkem. S houbami bude pokračovat, a to v ricottovém nákypu s houbami, fontina fondue a s pošírovanym vejcem. Celé menu zakončí Tomáš Černý přípravou telecího ossobuco dušeného na houbách s purée z pečeného celeru. Zaujaly vás neotřelé kombinace s houbami? Tak přijďte na náš novinkový kurz a my vám předvedeme, že houby nemusí skončit jen v nálevu, v risottu nebo ve smaženici.

 

 

 

cena kurzu

3 600,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Není houba jako houba. Tuto lahodnou surovinu, tak dostupnou a oblíbenou v našich podmínkách, vám na novém kurzu představí šéfkuchař Tomáš Černý. Společně si projdete techniku základního houbového vývaru, který doplní vaječná omeleta a sýr pecorino. A tento ingredienci využijeme opravdu naplno. Chuťové buňky vám u předkrmu navnadí čerstvé hovězí carpaccio s plátky hřibů, meruňkami a bylinkovým dresinkem. S houbami bude pokračovat, a to v ricottovém nákypu s houbami, fontina fondue a s pošírovanym vejcem. Celé menu zakončí Tomáš Černý přípravou telecího ossobuco dušeného na houbách s purée z pečeného celeru. Zaujaly vás neotřelé kombinace s houbami? Tak přijďte na náš novinkový kurz a my vám předvedeme, že houby nemusí skončit jen v nálevu, v risottu nebo ve smaženici.

 

 

 

šéfkuchař

Tomáš Černý

šéfkuchař

Tomáš Černý

Tomáš Černý je od loňského roku šéfkuchařem Bistro Kaprova. Před tímto angažmá byl více než sedm let šéfkuchařem restaurace La Finestra, dále tři roky ve známé restauraci Allegro hotelu Four Seasons, kde i díky šéfkuchaři Vito Mollicovi, který zajistil restauraci restauraci Allegro tolik oceňovanou Michelinskou hvězdu, nabyl mnoho skvělých zkušeností a technik vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
10. 09. 2018 Netradiční sushi
11. 09. 2018 DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
13. 09. 2018 Triky šéfkuchařů - dochucování a umami
14. 09. 2018 Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost
15. 09. 2018 Snídaně jako z La Bottega di Finestra
17. 09. 2018 Indian home cooking se Sofií
21. 09. 2018 Men in the kitchen
22. 09. 2018 Základy RAW stravování

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku