Hovězí steaky levou zadní

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Hovězí tatarák ve francouzském stylu
  • Flank steak s čočkovým salátem
  • Grilovaný hovězí krk s cizrnovo-lanýžovým pyré

Termíny

Datum Stav Rezervace
Pátek, 06. 10. 2017, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Chcete zvládnout přípravu hovězího masa jednou pro vždy? Tatarák, dva druhy hovězího a originální přílohy skvěle rozšíří váš kuchařský repertoár a udělají z vás hvězdu grilu. 

cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Chcete zvládnout přípravu hovězího masa jednou pro vždy? Tatarák, dva druhy hovězího a originální přílohy skvěle rozšíří váš kuchařský repertoár a udělají z vás hvězdu grilu. 

šéfkuchař

Martin Kortus

šéfkuchař

Martin Kortus

Gastronomie a vše s ní spojené bylo od utlých let hlavním zájmem, který trvá dodnes. Zájem o gastronomii na profesionální úrovni vznikla při skoro dvacetiletém pobytu v New Yorku, která byla započatá vystudováním francouzského kulinářského institutu v roce 1992. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a v neposlední řadě jako chef v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V České republice zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovali degustační večeře a lekce vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
16. 08. 2017 Letní kurz grilování
21. 09. 2017 Men in the kitchen
26. 09. 2017 Italské polévky
14. 10. 2017 Nesnídejte jen ráno!
23. 10. 2017 Polévky raz dva!

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku