Jarní masové recepty

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Bruschetta s jarní caponatou, králičími jatýrky a pošírovaným vejcem
  • Dušené telecí maso ve stylu ragú s estragonem, kořenovou zeleninou a hlívou ústřičnou
  • Kuřecí supreme "sous-vide" se salátem z kedlubny, manga a cukrovými lusky
  • Králičí stehenní řízek se salátem z brambor a celozrnné hořčice


cena kurzu

3 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

V dalším kurzu by Vám rád Tomáš Černý ukázal, jak se dá udělat z bílého masa a zeleniny něco opravdu nevšedního! Už od prvního pohledu na menu tohoto kurzu je jasné, že se Tomáš v tom to kurzu zaměří na pokrmy, které v domácích kuchyních občas vyvolávají obavy a to je jeden z důvodů, proč se pro tyto chody rozhodl. Po tomto kurzu už pro Vás caponata, ragú i supreme budou recepty, které rádi budete na rodinných setkáních opakovat.

cena kurzu

3 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

V dalším kurzu by Vám rád Tomáš Černý ukázal, jak se dá udělat z bílého masa a zeleniny něco opravdu nevšedního! Už od prvního pohledu na menu tohoto kurzu je jasné, že se Tomáš v tom to kurzu zaměří na pokrmy, které v domácích kuchyních občas vyvolávají obavy a to je jeden z důvodů, proč se pro tyto chody rozhodl. Po tomto kurzu už pro Vás caponata, ragú i supreme budou recepty, které rádi budete na rodinných setkáních opakovat.

šéfkuchař

Tomáš Černý

šéfkuchař

Tomáš Černý

Tomáš Černý je od loňského roku šéfkuchařem Bistro Kaprova. Před tímto angažmá byl více než sedm let šéfkuchařem restaurace La Finestra, dále tři roky ve známé restauraci Allegro hotelu Four Seasons, kde i díky šéfkuchaři Vito Mollicovi, který zajistil restauraci restauraci Allegro tolik oceňovanou Michelinskou hvězdu, nabyl mnoho skvělých zkušeností a technik vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
21. 05. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen
22. 05. 2018 LA FINESTRA představuje: kouzlo ryb
24. 05. 2018 Úvod do Ajurvédské kuchyně II.
28. 05. 2018 Riccardovy drůbeží recepty z Marche
11. 06. 2018 I love Sicily!
12. 06. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen
18. 06. 2018 Men in the kitchen
20. 06. 2018 Street food nudle

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku