Sushi od A do Z

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • japonskou rýži pro sushi
  • Maki
  • Hosomaki
  • California maki
  • Uramaki roll
  • Rainbow roll
  • Nigiri


cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Japonská specialita sushi, jehož příprava je obecně považována za složitou, patří mezi nejvyhledávanější pochoutky večírků a oslav.
Osvojte si přípravu této oblíbené delikatesy na kurzu vedeném Julkem Surmajem, který vás přesvědčí, že i zdánlivě složité může být naprosto jednoduché.

Nejprve vás krátce zasvětíme do historie sushi, naučíme základním dovednostem přípravy, seznámíme vás se surovinami,
které neodmyslitelně k sushi patří a poradíme s jejich nákupem. Ukážeme si, jak správně suroviny (zejména ryby či krevety) čistit, porcovat a krájet.

Kurz přípravy sushi pro začátečníky trvá cca 4 hodiny a probíhá v češtině pod vedením zkušeného kuchaře Julka Surmaje. 

Součástí kurzu je neomezená konzumace nealkoholických nápojů.

cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Japonská specialita sushi, jehož příprava je obecně považována za složitou, patří mezi nejvyhledávanější pochoutky večírků a oslav.
Osvojte si přípravu této oblíbené delikatesy na kurzu vedeném Julkem Surmajem, který vás přesvědčí, že i zdánlivě složité může být naprosto jednoduché.

Nejprve vás krátce zasvětíme do historie sushi, naučíme základním dovednostem přípravy, seznámíme vás se surovinami,
které neodmyslitelně k sushi patří a poradíme s jejich nákupem. Ukážeme si, jak správně suroviny (zejména ryby či krevety) čistit, porcovat a krájet.

Kurz přípravy sushi pro začátečníky trvá cca 4 hodiny a probíhá v češtině pod vedením zkušeného kuchaře Julka Surmaje. 

Součástí kurzu je neomezená konzumace nealkoholických nápojů.

sushi master

Julek Surmaj

sushi master

Julek Surmaj

Julek Surmaj je zapálený sushi chef, který se přípravě této exkluzivní japonské pochoutky věnuje skoro deset let. Svou sushi kariéru odstartoval v Ambiente a pak pod vedením japonských mistrů Hatchiro Tsuda a Takeshi Shima v japonské restauraci Katsura svou vášeň vypiloval do dokonalosti. Absolvoval ale také stáž v restauraci Koishi pod křídly japonského mistra Tadayoshi Ebina a pracoval v Aureole Fusion, kde mimo jiné vedl i kurzy sushi.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
27. 10. 2017 Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo
27. 10. 2017 Degustační večeře s Claudio Corallo
29. 10. 2017 Tradiční francouzské podzimní dezerty
30. 10. 2017 Nejoblíbenější italské recepty
07. 11. 2017 LADIES WITH COCKTAILS IN THE KITCHEN
09. 11. 2017 Italská kuchyně, jak ji neznáte
10. 11. 2017 Sous vide v každém chodu
11. 11. 2017 Zimní burgery jako z DIshe 2017

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku