LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Filet z candáta s chřestem, guanciale, sušenými rajčaty a béarnskou omáčkou
  • Hovězí rumpsteak se salátem z nových brambor, potočnice, cibule a kapari s česnekovou majonézou
  • Krém z lesního ovoce s citronovým sorbetem a vanilkovou sušenkou

Termíny

Datum Stav Rezervace
Středa, 25. 04. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Pojďte se naučit trendy metodu současné světové kulinarie - sous vide. Pro každý chod našeho menu pro Vás Lukáš Pocnar, šéfkuchař  La Bottega di Finestra, připravil ukázku této zdravé a mimořádně chutné přípravy. 

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Pojďte se naučit trendy metodu současné světové kulinarie - sous vide. Pro každý chod našeho menu pro Vás Lukáš Pocnar, šéfkuchař  La Bottega di Finestra, připravil ukázku této zdravé a mimořádně chutné přípravy. 

šéfkuchař

Lukáš Pocnar

šéfkuchař

Lukáš Pocnar

Již během svých studií na Středním odborném učilišti gastronomie U Krbu se Lukáš začal seznamovat s kuchařskou profesí v cateringu La Bodeguita, následně nastoupil do hotelu Leonardo, kde se pod vedením Vladimíra Honzáka začal blíže seznamovat s italskou gastronomií. Následovaly restaurace Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu Oblaca, kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Následně se Lukáš rozhodl vařit v La Bottega di Finestra, kde dále pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana rozvíjel své kuchařské schopnosti až do současných rozměrů.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
28. 04. 2018 Pečení chleba s Maškrtnicou II.
02. 05. 2018 Ústřicové menu s Riccardem
03. 05. 2018 Úvod do Ajurvédské kuchyně I.
04. 05. 2018 Španělsko na talíři, Itálie v láhvi
05. 05. 2018 Pečení chleba s Maškrtnicou
09. 05. 2018 Tradiční čínské dim sum knedlíčky!
10. 05. 2018 Rum na talíři
11. 05. 2018 Thajská večeře od Sofie

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku