LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Filet z candáta s chřestem, guanciale, sušenými rajčaty a béarnskou omáčkou
  • Hovězí rumpsteak se salátem z nových brambor, potočnice, cibule a kapari s česnekovou majonézou
  • Krém z lesního ovoce s citronovým sorbetem a vanilkovou sušenkou


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Pojďte se naučit trendy metodu současné světové kulinarie - sous vide. Pro každý chod našeho menu pro Vás Lukáš Pocnar, šéfkuchař  La Bottega di Finestra, připravil ukázku této zdravé a mimořádně chutné přípravy. 

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Pojďte se naučit trendy metodu současné světové kulinarie - sous vide. Pro každý chod našeho menu pro Vás Lukáš Pocnar, šéfkuchař  La Bottega di Finestra, připravil ukázku této zdravé a mimořádně chutné přípravy. 

šéfkuchař

Lukáš Pocnar

šéfkuchař

Lukáš Pocnar

Již během svých studií na Středním odborném učilišti gastronomie U Krbu se Lukáš začal seznamovat s kuchařskou profesí v cateringu La Bodeguita, následně nastoupil do hotelu Leonardo, kde se pod vedením Vladimíra Honzáka začal blíže seznamovat s italskou gastronomií. Následovaly restaurace Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu Oblaca, kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Následně se Lukáš rozhodl vařit v La Bottega di Finestra, kde dále pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana rozvíjel své kuchařské schopnosti až do současných rozměrů.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
24. 07. 2018 Sushi v zahradě
08. 08. 2018 B&B - Burgery a bourbon v Aromi
07. 09. 2018 Menu "na houby" s Tomášem Černým
10. 09. 2018 Netradiční sushi
11. 09. 2018 DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
14. 09. 2018 Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost
17. 09. 2018 Indian home cooking se Sofií
21. 09. 2018 Men in the kitchen

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku