LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Crostini, drůbeží polévka s játrovými knedlíčky, domácími nudlemi, zeleninou a bylinkovým olejem
  • Perlička na divoko (Maltagliati alla cacciatora)
  • Family dinner (pečená kuřata, holubi, kachna) + sezónní přílohy


cena kurzu

3 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Restaurace La Finestra v čele s šéfkuchařem Tomášem Juříkem by Vám rádi představili, co znamená drůbeží menu v jejich podání. Kuřecí polévka s bylinkovým olejem v podání Tomáše Juříka bude elegantním začátkem večera, kde zjistíte, co znamená kouzlo drůbeže v jeho podání.

cena kurzu

3 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Restaurace La Finestra v čele s šéfkuchařem Tomášem Juříkem by Vám rádi představili, co znamená drůbeží menu v jejich podání. Kuřecí polévka s bylinkovým olejem v podání Tomáše Juříka bude elegantním začátkem večera, kde zjistíte, co znamená kouzlo drůbeže v jeho podání.

šéfkuchař

Tomáš Juřík

šéfkuchař

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
24. 09. 2018 LA FINESTRA představuje: RYBY
26. 10. 2018 LA FINESTRA představuje: MASO
12. 11. 2018 LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku