LA FINESTRA představuje: kouzlo ryb

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Ceviche z mořského vlka
  • Ravioli plněné uzenými bramborami, výběrem ryb, rajčaty a řapíkatým celerem
  • Signature La Finestra: výběr ryb servírovaný na způsob ,,family dinner" a sezónní přílohy:
  • Pražma v soli
  • Mořský ďas meunière
  • Ropušnice gacet'o
  • Pečený losos

Termíny

Datum Stav Rezervace
Úterý, 22. 05. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

V tomto kurzu by Vám rád Tomáš Juřík osobně představil a ukázal kouzlo ryb v podání šéfkuchaře restaurace La Finestra. Není žádným tajemstvím, že signature restaurace La Finestra jsou ryby, na tomto kurzu se však můžete dozvědět, proč tomu tak je. Rybí menu v podání Tomáše bude zážitkem a zkušeností, která se Vám bude hodit nejen na rodinných večeřích.

cena kurzu

3 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

V tomto kurzu by Vám rád Tomáš Juřík osobně představil a ukázal kouzlo ryb v podání šéfkuchaře restaurace La Finestra. Není žádným tajemstvím, že signature restaurace La Finestra jsou ryby, na tomto kurzu se však můžete dozvědět, proč tomu tak je. Rybí menu v podání Tomáše bude zážitkem a zkušeností, která se Vám bude hodit nejen na rodinných večeřích.

šéfkuchař

Tomáš Juřík

šéfkuchař

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
21. 05. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen
24. 05. 2018 Úvod do Ajurvédské kuchyně II.
28. 05. 2018 Riccardovy drůbeží recepty z Marche
11. 06. 2018 I love Sicily!
12. 06. 2018 Ladies with cocktails in the kitchen
18. 06. 2018 Men in the kitchen
20. 06. 2018 Street food nudle

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku