Men in the kitchen

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou
  • Roastbeef se zauzenou domácí majonézou
  • Rib eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku
  • Choco mousse s whisky a směsí lesního ovoce

Termíny

Datum Stav Rezervace
Úterý, 16. 01. 2018, 16:30 - 20:30 Obsazeno
Úterý, 27. 02. 2018, 16:30 - 20:30 Volno
Čtvrtek, 22. 03. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás bude provázet ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla, zástupce společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.  Chlapi se společně pustí do přípravy menu ze zásadních surovin: po lehkém začátku s husími játry bude následovat hovězí. Nejprve pěkný roastbeef a dále pak rib eye steak. Nakonec nás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle ... Pánové, máte se na co těšit!

cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás bude provázet ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla, zástupce společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.  Chlapi se společně pustí do přípravy menu ze zásadních surovin: po lehkém začátku s husími játry bude následovat hovězí. Nejprve pěkný roastbeef a dále pak rib eye steak. Nakonec nás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle ... Pánové, máte se na co těšit!

šéfkuchař

Martin Kortus

šéfkuchař

Martin Kortus

Gastronomie a vše s ní spojené byla od útlých let hlavním Martinovým zájmem, který přetrvává dodnes. Zájem o gastronomii na profesionální úrovni však vznikl během téměř dvacetiletého pobytu v New Yorku, kde v roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a v neposlední řadě jako šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V České republice zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
23. 01. 2018 LADIES WITH COCKTAILS IN THE KITCHEN
20. 02. 2018 LADIES WITH COCKTAILS IN THE KITCHEN
13. 03. 2018 LADIES WITH COCKTAILS IN THE KITCHEN

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku