Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Pita chipsy s tymiánovým pestem zaatar
  • Hummus s bylinami a grilovaným kuřecím masem na jehle
  • Lilkový kaviár s pečenými rajčaty
  • Plněné vinné listy "waraq einab" s jehněčím masem a rýží
  • Smažený lilek s datlovým medem a limetou
  • Taštičky fatayr plněné špenátem s rozinkami a piniemi
  • Laban z ovčího jogurtu

Termíny

Datum Stav Rezervace
Pátek, 14. 09. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Předkrmy, neboli mezze (meze) jsou vhodné na každou příležitost, a proto jim věnujeme speciální kurz pod vedením šéfkuchaře a vtipálka Huga Hromase. Čeká vás ten nejlepší výběr drobných předkrmů a jednohubek ve světovém formátu. Právě předkrmy jsou jedním z pilířů kuchyně Blízkého východu, ale i celé středozemní kuchyně. Na kurzu si připravíte hummus s bylinami a grilovaným kuřecím masem na jehle nebo luxusní smažený lilek s datlovým medem a limetou. Ochutnejte od každého trochu a odneste si skvělý zážitek. A nebude to jen o vaření, Hugo vám rád předá spoustu kuchařských triků, proložených zábavnými historkami z cest. Naučí vás, jak ochutnávat a sdílet dobré jídlo a užívat si přitom chvil s přáteli. Po absolvování tohoto kurzu se u vás doma dveře netrhnou. Pozvěte své přátele na skvělé mezze.

cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Předkrmy, neboli mezze (meze) jsou vhodné na každou příležitost, a proto jim věnujeme speciální kurz pod vedením šéfkuchaře a vtipálka Huga Hromase. Čeká vás ten nejlepší výběr drobných předkrmů a jednohubek ve světovém formátu. Právě předkrmy jsou jedním z pilířů kuchyně Blízkého východu, ale i celé středozemní kuchyně. Na kurzu si připravíte hummus s bylinami a grilovaným kuřecím masem na jehle nebo luxusní smažený lilek s datlovým medem a limetou. Ochutnejte od každého trochu a odneste si skvělý zážitek. A nebude to jen o vaření, Hugo vám rád předá spoustu kuchařských triků, proložených zábavnými historkami z cest. Naučí vás, jak ochutnávat a sdílet dobré jídlo a užívat si přitom chvil s přáteli. Po absolvování tohoto kurzu se u vás doma dveře netrhnou. Pozvěte své přátele na skvělé mezze.

šéfkuchař

Michal Hromas

šéfkuchař

Michal Hromas

Michal Hromas vystudoval kuchařskou školu v roce 1999, poté sbíral zkušenosti v různých špičkových restauracích jako je například Obecní dům nebo Aromi. Jako správný srdcař ale pomáhal i u spousty dalších projektů, a mimo jiné vymyslel koncept pekařských produktů v Mama Coffee. Již několik let dělá lektora na kurzech vaření v Miele, založil Street Food Festival, a má svůj vlastní pořad " Ve vlastní šťávě" v Českém rozhlasu. Michal je velmi talentovaný kuchař, který umí neuvěřitelně péct chleba a neustále se vrhá do nových dosud neobjevených oblastí gastronomie.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
01. 10. 2018 Chorizo a spol.
13. 11. 2018 Sexy zelenina

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku