Pečení Vánočního cukroví vol.2

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Rohlíčky s vaječným koňakem
  • Linecké koláčky
  • Kokosoví hadi
  • Nosislavské hrudky
  • Košíčky Izidor

Termíny

Datum Stav Rezervace
Sobota, 09. 12. 2017, 15:00 - 19:00 Obsazeno


cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Vánoční svátky se blíží. Upečte si s námi cukroví jako od babičky. Do tajů klasického vánočního pečení Vás zasvětí cukrář Martin Beránek, který k přípravě cukroví nepoužívá polotovary. Vše připravuje z kvalitních, čerstvých a pečlivě vybraných surovin.

Společně upečeme 5 druhů cukroví, které si odnese s sebou domů. Vůně vanilky, skořice, kokosu, ořechů a čokolády provoní Váš domov a sladké chutě potěší i Vaše blízké.

Přihlaste se i na náš další kurz pečení 9.12. dopoledne  a 10.12. dopoledne, a odneste si domu celkem 10 druhů cukroví.

cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Vánoční svátky se blíží. Upečte si s námi cukroví jako od babičky. Do tajů klasického vánočního pečení Vás zasvětí cukrář Martin Beránek, který k přípravě cukroví nepoužívá polotovary. Vše připravuje z kvalitních, čerstvých a pečlivě vybraných surovin.

Společně upečeme 5 druhů cukroví, které si odnese s sebou domů. Vůně vanilky, skořice, kokosu, ořechů a čokolády provoní Váš domov a sladké chutě potěší i Vaše blízké.

Přihlaste se i na náš další kurz pečení 9.12. dopoledne  a 10.12. dopoledne, a odneste si domu celkem 10 druhů cukroví.

cukrář Dolce Passione

Martin Beránek

cukrář Dolce Passione

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. Později se zúčastnil školení pro cukráře v hotelu Marriott Praha. V roce 2008 pak nastoupil na pozici cukráře do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. V roce 2012 získal osvědčení za dekorace z karamelu v Bzenci. Od 2012 pracoval v La Bottega di Finestra v Praze a následně pokračoval na pozici šéf cukráře do restaurace Il Mercato v Brně. Martin měl také možnost péct pro velmi významné lidi, například prezidenty České republiky.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
09. 12. 2017 Pečení Vánočního cukroví
10. 12. 2017 Pečení Vánočního cukroví

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku