Pečení Vánočního cukroví

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Vanilkové rohlíčky
  • Ořechy plněné krémem
  • Išelské dortíčky
  • Kuličky raffaello
  • Corn hrudky


cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Vánoční svátky se blíží. Upečte si s námi cukroví jako od babičky. Do tajů klasického vánočního pečení Vás zasvětí cukrář Martin Beránek, který k přípravě cukroví nepoužívá polotovary. Vše připravuje z kvalitních, čerstvých a pečlivě vybraných surovin.

Společně upečeme 5 druhů cukroví, které si odnese s sebou domů. Vůně vanilky, skořice, kokosu, ořechů a čokolády provoní Váš domov a sladké chutě potěší i Vaše blízké.

Přihlaste se i na náš další kurz pečení 9.12. odpoledne, a odneste si domu celkem 10 druhů cukroví.

cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Vánoční svátky se blíží. Upečte si s námi cukroví jako od babičky. Do tajů klasického vánočního pečení Vás zasvětí cukrář Martin Beránek, který k přípravě cukroví nepoužívá polotovary. Vše připravuje z kvalitních, čerstvých a pečlivě vybraných surovin.

Společně upečeme 5 druhů cukroví, které si odnese s sebou domů. Vůně vanilky, skořice, kokosu, ořechů a čokolády provoní Váš domov a sladké chutě potěší i Vaše blízké.

Přihlaste se i na náš další kurz pečení 9.12. odpoledne, a odneste si domu celkem 10 druhů cukroví.

cukrář Dolce Passione

Martin Beránek

cukrář Dolce Passione

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. Později se zúčastnil školení pro cukráře v hotelu Marriott Praha. V roce 2008 pak nastoupil na pozici cukráře do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. V roce 2012 získal osvědčení za dekorace z karamelu v Bzenci. Od 2012 pracoval v La Bottega di Finestra v Praze a následně pokračoval na pozici šéf cukráře do restaurace Il Mercato v Brně. Martin měl také možnost péct pro velmi významné lidi, například prezidenty České republiky.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
23. 02. 2018 DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
27. 02. 2018 Men in the kitchen
01. 03. 2018 Nejbarevnější kurz od Kamu
05. 03. 2018 Plody moře s Riccardem
06. 03. 2018 Hugova jehněčí slavnost
07. 03. 2018 Asijská rýže 3x jinak
10. 03. 2018 Pečení chleba s Maškrtnicou
12. 03. 2018 Trendy a cool dorty od PunkRockCakes

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku