Podzimní polévky

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Dýňová polévka
  • Bramborový krém s houbami
  • Polévka z bílých fazolí se salsicciou
  • MInestrone


cena kurzu

1 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Co může být lepšího na zahřátí než polévka? 
Polévky milujeme a tak jsme se jim rozhodli věnovat celý jeden kurz! 
Slibujeme, že tyhle polévky se stanou favority ve vašem kuchařském repertoáru!

cena kurzu

1 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Co může být lepšího na zahřátí než polévka? 
Polévky milujeme a tak jsme se jim rozhodli věnovat celý jeden kurz! 
Slibujeme, že tyhle polévky se stanou favority ve vašem kuchařském repertoáru!

šéfkuchař

Martin Kortus

šéfkuchař

Martin Kortus

Gastronomie a vše s ní spojené byla od útlých let hlavním Martinovým zájmem, který přetrvává dodnes. Zájem o gastronomii na profesionální úrovni však vznikl během téměř dvacetiletého pobytu v New Yorku, kde v roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a v neposlední řadě jako šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V České republice zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
07. 11. 2017 LADIES WITH COCKTAILS IN THE KITCHEN
16. 01. 2018 Men in the kitchen

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku