Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Aperitiv: Casa Coste Piane Prosecco di Valdobbiadene Brut sur lie
  • Vaječný mráček s bílým lanýžem; Iuli Fabrizio Slarina La Rina 2016
  • Krém z uzených brambor s černým lanýžem; Valfaccenda Roero Arneis 2016
  • Gnocchi s bílým lanýžem a parmazánové fondue; Cappellano Barbera d'Alba Gabutti 2012
  • Svíčková Rossini s foie gras a černým lanýžem; Roccalini Barbaresco 2014
  • Koláč s hořkou čokoládou; La Spinetta Moscato d'Asti 2016


cena kurzu

4 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

S příchodem lovecké a houbové sezóny přichází i lanýže, jejichž kouzlo Vám představí osobitým způsobem Riccardo Lucque ve svém exkluzivním menu. Černá a bílá stojí obvykle proti sobě, ne však v případě lanýžů a hlavně tohoto menu, kdy vedle sebe ruku v ruce vytváří harmonii chutí doplněnou o degustaci vín z portfolia Via del Vino se sommeliérem.

cena kurzu

4 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

S příchodem lovecké a houbové sezóny přichází i lanýže, jejichž kouzlo Vám představí osobitým způsobem Riccardo Lucque ve svém exkluzivním menu. Černá a bílá stojí obvykle proti sobě, ne však v případě lanýžů a hlavně tohoto menu, kdy vedle sebe ruku v ruce vytváří harmonii chutí doplněnou o degustaci vín z portfolia Via del Vino se sommeliérem.

šéfkuchař

Riccardo Lucque

šéfkuchař

Riccardo Lucque

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech, kdy pracoval pro hotely v italském regionu March (ve městech Rimini a Pesaro), ve městě Pesaro působil od roku 1990 v restauraci specializované na mořské plody Da Alceo, která se pyšní jednou hvězdičkou od známého gastronomického průvodce Michelin Guide. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano, která byla v roce 2001 vyhlášena nejlepší italskou restaurací v Londýně...

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
15. 01. 2018 Tuňák v hlavní roli
22. 01. 2018 Italské těstoviny ala Riccardo

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku