Skvělé BURGERY jako z Dishe

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Savory burger
  • Sanguche de Chicharrón
  • domácí kečup v Umami podobě
  • domácí hranolky


cena kurzu

2 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Tento kurz je určen těm z vás, kteří máte rádi burgery a chcete si je umět připravit v domácích podmínkách.Poradíme vám, jak vybrat správné suroviny, jak je zpracovat a kterým chybám se při přípravě burgerů raději vyhnout.
Naučíme vás vše o výběru správného masa pro váš burger a jak s masem pracovat (výběr, mletí, ochucení, příprava). Dále vás zasvětíme do přípravy podceňovaných domácích hranolků a zároveň si ukážeme výrobu domácí omáčky.

 

cena kurzu

2 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Tento kurz je určen těm z vás, kteří máte rádi burgery a chcete si je umět připravit v domácích podmínkách.Poradíme vám, jak vybrat správné suroviny, jak je zpracovat a kterým chybám se při přípravě burgerů raději vyhnout.
Naučíme vás vše o výběru správného masa pro váš burger a jak s masem pracovat (výběr, mletí, ochucení, příprava). Dále vás zasvětíme do přípravy podceňovaných domácích hranolků a zároveň si ukážeme výrobu domácí omáčky.

 

šéfkuchař

Jiří Janouch

šéfkuchař

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem." Zároveň se podílí na přípravě konceptu pojízdného bistra "Dishtruck" pro nadcházející sezónu.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
16. 08. 2017 Letní kurz grilování
12. 09. 2017 Tradiční čínské dim sum knedlíčky!
18. 09. 2017 Největší klasika italské kuchyně
21. 09. 2017 Men in the kitchen
25. 09. 2017 HOT & SPICY THAI
26. 09. 2017 Italské polévky
06. 10. 2017 Hovězí steaky levou zadní
14. 10. 2017 Nesnídejte jen ráno!

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku