Sladké pečení s Mašrtnicou

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • koláče
  • buchty
  • bábovky
  • jidáše
  • brioškový chléb
  • koblihy


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Dozvíme se, jak převést kvas na sladký a pšeničný a proč to dělat. Kolik dát těstu času, jak s ním manipulovat, jak co nejvíce omezit případnou kyselost. Co všechno se dá z těsta upéct a jak ho upravit. Koláče, buchty, bábovky, jidáše, brioškový chléb, koblihy - nic není nemožné. Navrch něco k plundrovému těstu (kynuté těsto překládané máslem) z kvasu.

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Dozvíme se, jak převést kvas na sladký a pšeničný a proč to dělat. Kolik dát těstu času, jak s ním manipulovat, jak co nejvíce omezit případnou kyselost. Co všechno se dá z těsta upéct a jak ho upravit. Koláče, buchty, bábovky, jidáše, brioškový chléb, koblihy - nic není nemožné. Navrch něco k plundrovému těstu (kynuté těsto překládané máslem) z kvasu.

pekař

Juliana Fischerova

pekař

Juliana Fischerova

Juliana je 25ti letá blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha. Juliana ráda cestuje, poznává různé přístupy a styly v gastropodnikání a samozřejmě stále peče.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
27. 01. 2018 Pečení chleba s Maškrtnicou
10. 02. 2018 Pečení chleba s Maškrtnicou
10. 03. 2018 Pečení chleba s Maškrtnicou

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku