Sladké pečení s Mašrtnicou

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • koláče
  • buchty
  • bábovky
  • jidáše
  • brioškový chléb
  • koblihy


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Dozvíme se, jak převést kvas na sladký a pšeničný a proč to dělat. Kolik dát těstu času, jak s ním manipulovat, jak co nejvíce omezit případnou kyselost. Co všechno se dá z těsta upéct a jak ho upravit. Koláče, buchty, bábovky, jidáše, brioškový chléb, koblihy - nic není nemožné. Navrch něco k plundrovému těstu (kynuté těsto překládané máslem) z kvasu.

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Dozvíme se, jak převést kvas na sladký a pšeničný a proč to dělat. Kolik dát těstu času, jak s ním manipulovat, jak co nejvíce omezit případnou kyselost. Co všechno se dá z těsta upéct a jak ho upravit. Koláče, buchty, bábovky, jidáše, brioškový chléb, koblihy - nic není nemožné. Navrch něco k plundrovému těstu (kynuté těsto překládané máslem) z kvasu.

pekař

Juliana Fischerova

pekař

Juliana Fischerova

Juliana je 25ti letá blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha. Juliana ráda cestuje, poznává různé přístupy a styly v gastropodnikání a samozřejmě stále peče.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
27. 10. 2017 Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo
27. 10. 2017 Degustační večeře s Claudio Corallo
29. 10. 2017 Tradiční francouzské podzimní dezerty
30. 10. 2017 Nejoblíbenější italské recepty
07. 11. 2017 LADIES WITH COCKTAILS IN THE KITCHEN
09. 11. 2017 Italská kuchyně, jak ji neznáte
10. 11. 2017 Sous vide v každém chodu
11. 11. 2017 Zimní burgery jako z DIshe 2017

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku