Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Chia semínka s čerstvým ovocem, ořechy a goji
  • Vejce Benedict
  • Banánová omeleta s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem
  • Míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone

Termíny

Datum Stav Rezervace
Sobota, 15. 09. 2018, 10:00 - 14:00 Volno


cena kurzu

2 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Milujeme snídaně a basta! Oblíbený formát kurzů je opět na menu Laboratoria. Pouze a jen ty nejlepší snídaně, které milují hosté La Bottega di Finestra si připravíte pod dohledem od autora snídaňových menu, šéfkuchaře Lukáše Pocnara. Po absolvování kurzu, to budete právě vy, kdo bude nosit do postele tu nejlepší snídani, sladkou i slanou. Připravíme si banánovou omeletu s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem i míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone. Spousta lidí si myslí, že umí připravit míchaná vejce, ale udělat je opravdu správně, umí málokdo. Podle tohoto jednoduchého receptu se pozná kuchař. Nebojte, naučíme vás je. Lukáš vám předvede i jeho věhlasné vejce Benedikt s holandskou omáčkou, jejich sláva sahá za hranice Prahy a právě na ně se hosté rádi vrací.  Už teď bychom snídali od rána do večera a co vy? S kým se potkáme na nejlepší snídani.

cena kurzu

2 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Milujeme snídaně a basta! Oblíbený formát kurzů je opět na menu Laboratoria. Pouze a jen ty nejlepší snídaně, které milují hosté La Bottega di Finestra si připravíte pod dohledem od autora snídaňových menu, šéfkuchaře Lukáše Pocnara. Po absolvování kurzu, to budete právě vy, kdo bude nosit do postele tu nejlepší snídani, sladkou i slanou. Připravíme si banánovou omeletu s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem i míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone. Spousta lidí si myslí, že umí připravit míchaná vejce, ale udělat je opravdu správně, umí málokdo. Podle tohoto jednoduchého receptu se pozná kuchař. Nebojte, naučíme vás je. Lukáš vám předvede i jeho věhlasné vejce Benedikt s holandskou omáčkou, jejich sláva sahá za hranice Prahy a právě na ně se hosté rádi vrací.  Už teď bychom snídali od rána do večera a co vy? S kým se potkáme na nejlepší snídani.

šéfkuchař

Lukáš Pocnar

šéfkuchař

Lukáš Pocnar

Již během svých studií na Středním odborném učilišti gastronomie U Krbu se Lukáš začal seznamovat s kuchařskou profesí v cateringu La Bodeguita, následně nastoupil do hotelu Leonardo, kde se pod vedením Vladimíra Honzáka začal blíže seznamovat s italskou gastronomií. Následovaly restaurace Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu Oblaca, kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Následně se Lukáš rozhodl vařit v La Bottega di Finestra, kde dále pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana rozvíjel své kuchařské schopnosti až do současných rozměrů.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
07. 09. 2018 Menu "na houby" s Tomášem Černým
10. 09. 2018 Netradiční sushi
11. 09. 2018 DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
13. 09. 2018 Triky šéfkuchařů - dochucování a umami
14. 09. 2018 Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost
17. 09. 2018 Indian home cooking se Sofií
21. 09. 2018 Men in the kitchen
22. 09. 2018 Základy RAW stravování

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku