To nejlepší z Jeruzaléma!

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Hommos musabaha, pita a grilovaná zelenina
  • Carpaccio z lilku aka babaganoush
  • Jehněčí mansaf s mandlovou rýží
  • Konáfe nablusía (andělské vlásky) s kozím sýrem a ořechy


cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Jeruzalémská kuchyně je obrovským hitem po celém světě. Lidi jsou nadšení z barev, chutí, koření a chuťových zážitků, které nabízí. Máme úžasné štěstí, že v našem týmu máme Michala Hromase, který je v jeruzalémské kuchyni jako doma, a který tam často jezdí pro inspiraci a pro potěšení chuťových buněk=). 

cena kurzu

2 500,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Jeruzalémská kuchyně je obrovským hitem po celém světě. Lidi jsou nadšení z barev, chutí, koření a chuťových zážitků, které nabízí. Máme úžasné štěstí, že v našem týmu máme Michala Hromase, který je v jeruzalémské kuchyni jako doma, a který tam často jezdí pro inspiraci a pro potěšení chuťových buněk=). 

šéfkuchař

Michal Hromas

šéfkuchař

Michal Hromas

Michal Hromas vystudoval kuchařskou školu v roce 1999, poté sbíral zkušenosti v různých špičkových restauracích jako je například Obecní dům nebo Aromi. Jako správný srdcař ale pomáhal i u spousty dalších projektů, a mimo jiné vymyslel koncept pekařských produktů v Mama Coffee. Již několik let dělá lektora na kurzech vaření v Miele, založil Street Food Festival, a má svůj vlastní pořad " Ve vlastní šťávě" v Českém rozhlasu. Michal je velmi talentovaný kuchař, který umí neuvěřitelně péct chleba a neustále se vrhá do nových dosud neobjevených oblastí gastronomie.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
27. 10. 2017 Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo
27. 10. 2017 Degustační večeře s Claudio Corallo
29. 10. 2017 Tradiční francouzské podzimní dezerty
30. 10. 2017 Nejoblíbenější italské recepty
07. 11. 2017 LADIES WITH COCKTAILS IN THE KITCHEN
09. 11. 2017 Italská kuchyně, jak ji neznáte
10. 11. 2017 Sous vide v každém chodu
11. 11. 2017 Zimní burgery jako z DIshe 2017

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku