Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • hovězí potstickers připravované na pánvi
  • smažené kachní knedlíčky v „gyoza“ těstě
  • shu mai knedlíčky (tradiční kombinace vepřového s krevetami) ve wonton těstě na páře
  • zeleninové knedlíčky v „dumpling“ těstě na páře
  • omáčky - švestková, sojová, černý ocet


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Milovníci asijské kuchyně, zbystřete! Připravili jsme pro vás unikátní kurz domácí přípravy dim sum - tradičních čínských knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní, vyzkoušíme různé přípravy (v páře, v pánvi, v oleji) a vše spárujeme s lahodnými omáčkami. Těšit se můžete nejen na skvělé jídlo, ale i na vyprávění z cest po Asii!

A já se těším na vás. 

Láďa Dvořák

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Milovníci asijské kuchyně, zbystřete! Připravili jsme pro vás unikátní kurz domácí přípravy dim sum - tradičních čínských knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní, vyzkoušíme různé přípravy (v páře, v pánvi, v oleji) a vše spárujeme s lahodnými omáčkami. Těšit se můžete nejen na skvělé jídlo, ale i na vyprávění z cest po Asii!

A já se těším na vás. 

Láďa Dvořák

šéfkuchař

Ladislav Dvořák

šéfkuchař

Ladislav Dvořák

Nadšený cestovatel, milovník asijské kuchyně a street foodu. Vaření má v krvi, od malička se motal pod nohama kuchařům v krkonošských profi kuchyních. Po vyučení odešel sbírat zkušenosti do Německa. Klíčovou roli v jeho kariéře sehrála pětiletá zkušenost v restauraci Essensia (dnešní Spices) hotelu Mandarin Oriental Prague. Prošel si stážemi v Sala Rim Naam v Bangkoku, kde se naučil moderní thajskou kuchyni, v místním China House se poprvé seznámil s tradičními postupy přípravy dim sum. Následovala stáž v Londýně v Dinner by Heston Blumenthal. V posledních letech jste ho mohli potkat na Šumavě U Štěpána nebo v Babiččině zahradě v Průhonicích. Na začátku roku 2015 založil pop-up projekt TamarindTree, se kterým pravidelně vyráží do ulic a připravuje dim sum knedlíčky mnoha druhů. A nejen ty!

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
27. 10. 2017 Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo
27. 10. 2017 Degustační večeře s Claudio Corallo
29. 10. 2017 Tradiční francouzské podzimní dezerty
30. 10. 2017 Nejoblíbenější italské recepty
07. 11. 2017 LADIES WITH COCKTAILS IN THE KITCHEN
09. 11. 2017 Italská kuchyně, jak ji neznáte
10. 11. 2017 Sous vide v každém chodu
11. 11. 2017 Zimní burgery jako z DIshe 2017

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku