Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • hovězí potstickers ve vlastním těstě připravované na pánvi
  • smažené kachní knedlíčky v „gyoza pastry“ těstě
  • shu mai knedlíčky (tradiční kombinace vepřového s krevetami) ve wonton těstě na páře
  • zeleninové knedlíčky v „dumpling pastry“ těstě na páře
  • omáčky - švestková, sojová, černý ocet

Termíny

Datum Stav Rezervace
Úterý, 12. 09. 2017, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Milovníci asijské kuchyně, zbystřete! Připravili jsme pro vás unikátní kurz domácí přípravy dim sum - tradičních čínských knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní, vyzkoušíme různé přípravy (v páře, v pánvi, v oleji) a vše spárujeme s lahodnými omáčkami. Těšit se můžete nejen na skvělé jídlo, ale i na vyprávění z cest po Asii!

A já se těším na vás. 

Láďa Dvořák

cena kurzu

3 000,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Milovníci asijské kuchyně, zbystřete! Připravili jsme pro vás unikátní kurz domácí přípravy dim sum - tradičních čínských knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní, vyzkoušíme různé přípravy (v páře, v pánvi, v oleji) a vše spárujeme s lahodnými omáčkami. Těšit se můžete nejen na skvělé jídlo, ale i na vyprávění z cest po Asii!

A já se těším na vás. 

Láďa Dvořák

šéfkuchař

Ladislav Dvořák

šéfkuchař

Ladislav Dvořák

Nadšený cestovatel, milovník asijské kuchyně a street foodu. Vaření má v krvi, od malička se motal pod nohama kuchařům v krkonošských profi kuchyních. Po vyučení odešel sbírat zkušenosti do Německa. Klíčovou roli v jeho kariéře sehrála pětiletá zkušenost v restauraci Essensia (dnešní Spices) hotelu Mandarin Oriental Prague. Prošel si stážemi v Sala Rim Naam v Bangkoku, kde se naučil moderní thajskou kuchyni, v místním China House se poprvé seznámil s tradičními postupy přípravy dim sum. Následovala stáž v Londýně v Dinner by Heston Blumenthal. V posledních letech jste ho mohli potkat na Šumavě U Štěpána nebo v Babiččině zahradě v Průhonicích. Na začátku roku 2015 založil pop-up projekt TamarindTree, se kterým pravidelně vyráží do ulic a připravuje dim sum knedlíčky mnoha druhů. A nejen ty!

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
03. 11. 2017 Základy indické kuchyně

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku