Ústřicové menu s Riccardem

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Technika otevírání ústřic a dresinky (Prosecco di Valdobbiadene Brut sur lie 2016, Casa Coste Piane)
  • Čerstvé taglierini, ústřice a citron (Riesling Trocken 2012, Clemens Busch)
  • Topinamburové risotto s uzeným máslem a ústřicemi (Verdicchio di Gino 2016, Fattoria San Lorenzo)
  • Gratinované ústřice v bearnské omáčce a brambory Anna (Pinot Nero Nino 2014, Fabrizio Iuli)
  • Zabaione se sýrem ricotta

Termíny

Datum Stav Rezervace
Středa, 02. 05. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte se naučit připravovat mořské klenoty, které v gastronomii patří mezi ty největší delikatesy. Sám Riccardo Lucque vám ukáže, jak ústřice správně otevírat a jak poznat jejich čerstvost. Slanou chuť moře si vychutnáte na více způsobů a naučíte se tak i správnou techniku dalších italských klasik jako jsou těstoviny nebo třeba risotto. Nebude chybět ani degustace vín z portfolia Via del Vino. 
 

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

cena kurzu

3 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte se naučit připravovat mořské klenoty, které v gastronomii patří mezi ty největší delikatesy. Sám Riccardo Lucque vám ukáže, jak ústřice správně otevírat a jak poznat jejich čerstvost. Slanou chuť moře si vychutnáte na více způsobů a naučíte se tak i správnou techniku dalších italských klasik jako jsou těstoviny nebo třeba risotto. Nebude chybět ani degustace vín z portfolia Via del Vino. 
 

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

šéfkuchař

Riccardo Lucque

šéfkuchař

Riccardo Lucque

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech, kdy pracoval pro hotely v italském regionu March (ve městech Rimini a Pesaro), ve městě Pesaro působil od roku 1990 v restauraci specializované na mořské plody Da Alceo, která se pyšní jednou hvězdičkou od známého gastronomického průvodce Michelin Guide. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano, která byla v roce 2001 vyhlášena nejlepší italskou restaurací v Londýně...

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
28. 05. 2018 Riccardovy drůbeží recepty z Marche
11. 06. 2018 I love Sicily!

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku