Škola vaření Riccarda Lucqueho

 

 

 

Kurzy v Laboratoriu jsou určeny úplným začátečníkům, ale i těm, kteří mají neustále chuť si rozšiřovat svoje znalosti a zdokonalovat si své praktické dovednosti v kuchyni. Vaření s námi vám umožní ponořit se do životního stylu slunné Itálie, jelikož kurzy probíhají v neformálním, přátelském prostředí. Buďte jako rodilí Italové, užijte si svůj čas strávený v kuchyni s opravdovou vášní, jen tak dokážete povýšit vaření v opravdový svátek.

 

Představíme vám základy, ale taktéž vás zasvětíme do triků profesionálů. S námi si také vyberete správné suroviny a proměníte je v pokrmy, díky kterým se stanete mezi svými přáteli vyhledávanými hostiteli.

 

Kurzy vaření probíhají v prostorách ateliéru Laboratorio, Scuola di Cucina v Krocínově ulici, pod vedením nejlepších kuchařů, ať už z našich restaurací Aromi a La Finestra či obchodů La Bottega, tak šéfkuchařů z těch nejlepších pražských restaurací. Vyberte si z naší aktuální nabídky kuchařských kurzů a objevte kouzlo gastronomických zážitků.

 

 

Kuchařské kurzy Laboratoria se pravidelně konají již od roku 2009 a navazují na dříve existující gastronomickou historii známého pražského restauratéra. V roce 2011 se kurzy vaření konaly v showroomu Miele a díky velkému úspěchu Riccardo později otevřel vlastní školu vaření Laboratorio nedaleko Národního divadla. Od té doby pořádáme kurzy, teambuildingy, originální narozeninové oslavy, prezentace výrobků, tiskové konference. To vše formou kuchařského kurzu jak pro firemní klientelu tak širokou veřejnost.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku