Upečte si dorty jako z Bottegy

foto

Pokud i vy se řadíte mezi milovníky sladkého, bude pro vás tento kurz to pravé ořechové. Po četných žádostech jsme vypsali úplně novou lekci pečení, a to přípravu dortů jako z našich Botteg. A kdo jiný by ho měl vést, než mistr v oboru, náš šéfcukrář Daniele Combi? Právě on a jeho tým pro vás připravují v La Bottega Tusarova každý den lahodné a čerstvé dezerty, které jsou k dostání ve všech našich Bottegách. 

Daniele se narodil v italském městě Lecco. Již od dětství sbíral zkušenosti v rodinné cukrářské výrobně u strýce Antonia Anselmi v Lombardii. Od roku 2012 pracoval jako šéfcukrář v La Bottega di Finestra a od roku 2015 pro vás každý den připravuje ty nejlepší italské dezerty v La Botteze v Tusarově ulici, odkud putují do všech podniků La Collezione.

Během lekce pečení vám Daniele ukáže jak oslnit své přátele či rodinu dobrotami jako tiramisu, čokoládovo - pomerančový nebo osvěžující letní dort. Daniele k přípravě dezertů nepoužívá polotovary ani rostlinné tuky. Vše připravuje z kvalitních a pečlivě vybraných surovin. Chcete znát jeho tajemství? Přijďte se naučit jak být cukrářským mistrem. Na kurz se můžete těšit již toto úterý 12.10.2016 ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio, v Krocínově ulici číslo 3. Těšit se na vás budeme od 16:30. 

Sdílet na Facebooku

zpět na články Další článek: Kamu připravila další díl do série "S Kamu na cestách" Další článek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku