Večeře s toskánskými vinaři a víny Pacina

foto

Ve dnech 24. až 26. února nás v ČR svou návštěvou potěší přední představitelé přírodního Chianti, manželé Giovanna a Stefano z vinařství Pacina. Připravili jsme si pro vás dva večery s vínem a kulinářskými specialitami. Na počest významné návštěvy bude v Laboratoriu v pátek 24. února vařit sám Riccardo Lucque osobně. Přichystal si jedinečné menu spárované s víny Pacina.



Aperitivo

La Rosa di Pacina 2014

 

Salát z čočkou a slaninou, sázená vejce s černým lanýžem Uncinato

Insalatina di lenticchie e guanciale,  uovo in camicia al tartufo nero Uncinato

La Cerretina 2014

 

Cizrna Pacina syrovými červenými krevetami

Ceci di Pacina al gambero rosso crudo

Il Secondo di Pacina 2013

 

Těstoviny plněné ragú

Il ragu dentro la pasta

Pacina 2011

 

Jelen se sladkou a silnou čokoládou Claudio Corallo

Cervo al cioccolato dolce forte di Claudio Corallo

Pachna 2011 

Chianti Pacina Magnum 2006

 

Ricotta a zabaglione s Vin Santo

La ricotta e zabaione al Vin Santo

Vin Santo





Abychom si mohli s Giovannou a Stefanem sednout k jednomu stolu a společně si užít večeře, bude tato akce velmi komorní. Z toho důvodu je kapacita omezena na 18 osob. Své místo si prosím rezervujte na http://www.laboratorio.cz/cs/kurzy/vecere-s-vinarstvim-pacina/. 

 

 

 

 

 

 

Sdílet na Facebooku

zpět na články Další článek: RECEPT TÝDNE: Ravioli s ricottou, špenátem a šalvějovým máslem Další článek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku