Naučíme vás jak na ryby!

21/09/2018

Men in the kitchen

Více

22/09/2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

Více

24/09/2018

LA FINESTRA představuje: RYBY

Více

01/12/2018

Pečení vánočního cukroví

Více

08/12/2018

La Finestra představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Více

Kurzy podle data

Naši lektoři

Jiří Hilgart

Výborný kuchař, úspěšný finalista soutěže MasterChef Česko, která jej od lásky k hudbě nasměřovala ke gastronomii. Předtím hrál 10 let v symfonickém orchestru na kontrabas a podílel se třeba na hudbě k filmu Quentina Tarantina. Našel se v gastronomii, v kuchyni preferuje čerstvost, jednoduchost a jídlo, které díky správné kombinaci surovin zkrátka funguje jako harmonie na talíři. S vášní sleduje aktuální gastronomické trendy a nově otevřené a oceněné podniky.

Kurzy

Frankie Gallucci

Jídlo a vaření miloval od malička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferrero. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem​

 

Kurzy

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Kurzy

Juliana Fischerová

Juliana je 25ti letá blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Kurzy

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Kurzy

Julek Surmaj

Zkušený kuchař, který se již řadu let specializuje na sushi a teplou japonskou kuchyni, sbíral své zkušenosti v restauracích Ambiente Brazil food, japonské restauraci Katsura v Hotelu Diplomat či v restauraci Koishi v Brně, kde se učil od japonského mistra Tadaoshi Ebina. Nyní pracuje v restauraci Aureole jako sushi master.  

Kurzy

Otevřená poukázka
„Cooking Experience“ poukaz

Nejste si jistí, který kurz je jako dárek nejvhodnější? Nabízíme možnost zakoupit otevřenou poukázku s platností šesti měsíců od data vystavení a obdarovaný si vybere sám, který kurz je pro něj ten nejzajímavější. Tato poukázka má hodnotu 3 300 Kč.

Kontakt

Laboratorio
Krocínova 333/3, 110 00 Praha

+420 720 935 703
info@laboratorio.cz

Fakturační údaje

Cooking Time s.r.o.
Kubelíkova 1189/29, 130 00 Praha 3
IČ: 247 93 272