Vaření je více než zážitek ...
okuste naše kurzy vaření

31/05/2023

Výčep - moderní české kuchyně

Více

19/07/2023

Párování rumů a doutníků v zahradě Aromi

Více

14/09/2023

Tradiční ovocné recepty s Vintage kitchen

Více

16/09/2023

Snídaně jako z La Bottega

Více

22/09/2023

Základy barmanství pro dokonalý koktejlový večírek

Více

Kurzy podle data

Výběr z našich lektorů

Týna Roubitschek

Týnka je v první řadě máma pětiletého syna, která před 7 lety vyměnila kancelářské křeslo za vařečku. A i když není vyučená cukrářka, ani kuchařka, tak jídlo je pro ni druhá nejdůležitější věc v životě, hned po synovi. Ráda činí druhé šťastnými, skrze skvělé jídlo, které uvaří. Týnu baví dancehall a vaření s kamarády, proto dali dohromady oblíbený jamajský streetfood @Yardieprague, kterému se věnuje během léta.

Vařit a péct se naučila sama, zkoušením, ochutnáváním, a v nemalé míře ji ovlivnila i kuchyně její babičky, která ji inspiruje dodnes. Ráda staví na jejich základních receptech a dává jim modernější nádech. Ve volném čase peče narozeninové a svatební dorty. Týna sbírala zkušenosti v Miska ramen, Perníčkův sen, cateringu White Circus, košer restauraci King Solomon a teď je součástí pekařského týmu Kro coffee, kde peče chleba, bagety i sladké dobroty. 

Kurzy

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Kurzy

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Kurzy

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffé Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Bohême Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci A Voce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Kurzy

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Kurzy

Sofia Smith

Sofia v současné době působí jako šéfkuchařka v Café Buddha v Balbínově ulici. Svoji kariéru v Praze zahájila v British Council, Café Angel a restauraci Angel. Její specialitou je autentická asijská kuchyně v moderním pojetí. Před zahájením inovativního projektu The Sexy Curry Company působila jako šéfkuchařka v restauraci La Patio. 

Kurzy

Otevřená poukázka
„Cooking Experience“

Nejste si jistí, který kurz je jako dárek nejvhodnější? Nabízíme možnost zakoupit otevřenou poukázku s platností šesti měsíců od data vystavení a obdarovaný si vybere sám, který kurz je pro něj ten nejzajímavější. Tato poukázka má hodnotu 3 800 Kč.

Kontakt

Laboratorio
Krocínova 333/3, 110 00 Praha - Navigovat

+420 720 935 703  pondělí - pátek 10:00 - 17:00
info@laboratorio.cz

Fakturační údaje

Cooking Time s.r.o.
Kubelíkova 1189/29, 130 00 Praha 3
IČ: 247 93 272