
Vaření je více než zážitek ...
okuste naše kurzy vaření
Výběr z našich lektorů
Riccardo Lucque
Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.
Martin Kortus
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Tomáš Juřík
Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffé Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Bohême Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci A Voce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.
Juliana Fischerová
Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.
Sofia Smith
Sofia v současné době působí jako šéfkuchařka v Café Buddha v Balbínově ulici. Svoji kariéru v Praze zahájila v British Council, Café Angel a restauraci Angel. Její specialitou je autentická asijská kuchyně v moderním pojetí. Před zahájením inovativního projektu The Sexy Curry Company působila jako šéfkuchařka v restauraci La Patio.
Xavier Carchenilla
Xavier je známý pâtissier a gurmán, jehož jméno se skloňuje s francouzskou, ale hlavně s poctivou cukrařinou. Kdo ochutnal Xaviera Croissanty, dezerty a pečivo ve vyhlášených pražských podnicích, už ví, jaká se v nich nachází hloubka znalostí, zkušeností a vášně. Jako profesionální cukrář započal svou dráhu hned po specializovaných studiích cukrařiny ve Francii a ve Španělsku. Své pevné základy pak prohloubil v Michelin restauracích, v luxusních hotelech, známých cukrárnách a pekárnách ve Francii, Španělsku, Londýně, na Novém Zélandu a v Čechách. Nyní učí základy cukrařiny všechny nadšence ve svém vzdělávacím projektu Sweet Flow.

Otevřená poukázka
„Cooking Experience“
Nejste si jistí, který kurz je jako dárek nejvhodnější? Nabízíme možnost zakoupit otevřenou poukázku s platností šesti měsíců od data vystavení a obdarovaný si vybere sám, který kurz je pro něj ten nejzajímavější. Tato poukázka má hodnotu 3 300 Kč.
Kontakt
Laboratorio
Krocínova 333/3, 110 00 Praha - Navigovat
+420 720 935 703
info@laboratorio.cz
Fakturační údaje
Cooking Time s.r.o.
Kubelíkova 1189/29, 130 00 Praha 3
IČ: 247 93 272