
Vaření je více než zážitek ... okuste naše kurzy
Milí milovníci vaření, u kurzů, které nyní nomohou proběhnout, vypíšeme nový termín, hned, jak to situace umožní.
O své kurzy nepřijdete. Těšíme se, že se brzy potkáme u sporáků.
Výběr z našich lektorů
Riccardo Lucque
Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.
Martin Kortus
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Tomáš Juřík
Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffé Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Bohême Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci A Voce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.
Juliana Fischerová
Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.
Sofia Smith
Sofia v současné době působí jako šéfkuchařka v Café Buddha v Balbínově ulici. Svoji kariéru v Praze zahájila v British Council, Café Angel a restauraci Angel. Její specialitou je autentická asijská kuchyně v moderním pojetí. Před zahájením inovativního projektu The Sexy Curry Company působila jako šéfkuchařka v restauraci La Patio.
Jana Bilíková
Jana je vystudovaná právnička oblékající rondon kreativní šéfkuchařky sítě restaurací Ambiente. Byla vybrána jako jedna z Forbes 30 pod 30 a její prací je následovat moderní trendy v gastronomii. Svoji kariéru začala v SaSaZu, Kampa Parku a následně pracovala tři roky v michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise. Inspiraci pro vaření sbírá na zahraničních stážích.

Otevřená poukázka
„Cooking Experience“
Nejste si jistí, který kurz je jako dárek nejvhodnější? Nabízíme možnost zakoupit otevřenou poukázku s platností šesti měsíců od data vystavení a obdarovaný si vybere sám, který kurz je pro něj ten nejzajímavější. Tato poukázka má hodnotu 3 300 Kč.
Kontakt
Laboratorio
Krocínova 333/3, 110 00 Praha - Navigovat
+420 720 935 703
info@laboratorio.cz
Fakturační údaje
Cooking Time s.r.o.
Kubelíkova 1189/29, 130 00 Praha 3
IČ: 247 93 272