Laboratorio POP UP: Fæncy Fries 
02. 03. 2019

05/03/2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Více

07/03/2019

Taro v Laboratoriu

Více

22/03/2019

Burgery jako z Dishe

Více

08/04/2019

Do Francie s Martinem

Více

12/04/2019

Degustace piv s BeerGeek

Více

Kurzy podle data

Výběr z našich lektorů

Marko Jelič

Marka známe všichni jako wine geeka.Věnuje se mu od roku 2005 a vyzkoušel si i jeho výrobu ve světových vinařstvích. Po návratu do Prahy se věnuje dovozu hlavně naturálních vín z mnoha zemí Evropy. Nejraději má vína z malých rodinných vinařství, kde jsou vyráběna s pokorou, respektem k přírodě a dbá se na trvalou udržitelnost. Baví ho vína s minimem aditiv a ve své nejpravdivější poloze. 

 

Kurzy

Frankie Gallucci

Jídlo a vaření miloval od malička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferrero. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem​.

 

Kurzy

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Kurzy

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Kurzy

Sofia Smith

Sofie v současné době působí jako šéfkuchař v Cafe Buddha v Balbínově ulici. Svojí kariéru v Praze zahájila v British Council, Cafe Angel a restauraci Angel. Její specialitou je autentiská asijská kuchyně v moderním pojetí. Před zahájením inovativního projektu The Sexy Curry  Company působila jako šéfkuchař v restauraci La Patio. 

Kurzy

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Kurzy

Otevřená poukázka
„Cooking Experience“

Nejste si jistí, který kurz je jako dárek nejvhodnější? Nabízíme možnost zakoupit otevřenou poukázku s platností šesti měsíců od data vystavení a obdarovaný si vybere sám, který kurz je pro něj ten nejzajímavější. Tato poukázka má hodnotu 3 300 Kč.

Kontakt

Laboratorio
Krocínova 333/3, 110 00 Praha

+420 720 935 703
info@laboratorio.cz

Fakturační údaje

Cooking Time s.r.o.
Kubelíkova 1189/29, 130 00 Praha 3
IČ: 247 93 272