Dýně 4x jinak

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Pečený dýňový salát s červenými paprikami, špenátem a piniovými semínky

Dýňové risotto se šalvějí

Dýňové ravioly s oříškovým máslem a šalvějí

Dýně jako dezert (překvapení)

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Nejčastější otázka, kterou na podzim všichni slýcháme, je: „Co uvařit z dýně kromě polévky?“

Proto jsme společně s šéfkuchařem naší školy vaření připravili kurz, po kterém již nikdy nebudete váhat!

Na kurzu se naučíte zpracovat dýni na čtyři různé způsoby. Začneme u lehkého salátu z pečené dýně a budeme pokračovat k italské klasice – risottu a raviolám z čerstvého těsta. Nakonec přijde na řadu dezert. Ten si pro Vás Martin nechal jako překvapení. Věřte, že po kurzu si se zpracováním dýně poradíte se vší elegancí. Výsledek bude vždy jedinečný.

 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

13. 01. 2022

Men in the kitchen

24. 01. 2022

Ve stylu Campari

10. 02. 2022

Rum na talíři

24. 02. 2022

Ve stylu Grand Marnier

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Lukáš Pocnar

3 950 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více