Hovězí, hovězí, hovězí!

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Telecí tatarák tak, jak ho neznáte!
Telecí se sýrem mascarpone, lanýžem a křepelčím žloutkem

Roastbeef nebo tagliata v jednom tahu
Vysoký roštěnec s uzenou majonézou a příloha

Flank steak s omáčkou, která Vás překvapí
Steak s máslovou omáčkou a zeleninový salát

Small slider jako „sladká“ tečka
Hovězí krk, zauzený ručně sbíraný pepř, domácí majonéza, zelenina

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Kvalitní hovězí maso je surovina, která si o perfektní techniku a zpracování s citem přímo říká. Hovězí si vychutnáte ve spoustě podob i díky různým druhům masa a jejich rozdílné struktuře i chuti.

A protože Vás i nás dobré maso pořád moc baví, rozhodl se Martin přijít s novým kurzem, který se na všechny tyto speciality z hovězího zaměří. Můžete se těšit na perfektně vychucený tatarák, různé styly krájení masa. Prozradíme si, jak připravit ten nejkřehčí steak z hovězího pupku, tedy flank steak, a uvidíte, že příprava kvalitního vyzrálého masa není tak složitá, jak by se mohlo zdát.

A po dokonale upečeném steaku bude šťavnatý burger jako dezert. Ale těšte se i na přípravu omáček a zajímavých příloh. A nebyl by to Martin, aby si nepřipravil pár vyladěných surovin, které jídla vždycky vyšvihnou o úroveň výš! Už se nám sbíhají sliny, tak si přijďte užít hovězí maso v originálním zpracování s námi. 

 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

26. 10. 2021

Dýně 4x jinak

27. 10. 2021

Ve stylu Campari

30. 10. 2021

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

01. 11. 2021

Zvěřina a pálenky

04. 11. 2021

Rum na talíři

22. 11. 2021

Ve stylu Grand Marnier

Další volné kurzy

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Dýně 4x jinak

Dýně 4x jinak

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více