Taro v Laboratoriu

Šéfkuchař: Khanh Ta
Michal Černý

Jaké je menu?

Závitky - kuře, tamarind, thajská bazalka, arašídy
 
Polévka - hovězí, rýžové nudle, krevety, chilli
 
Hlavní - kari, kuře, květák, koriandr
 
Dezert - oplatka, čokoláda, passion fruit, banán

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Taro je pojmem vietnamské kuchyně a pražské gastronomické scény. Jsme rádi, že šéfkuchař Khanh přijal naše pozvání a na kurzu budete moci sbírat zkušenosti právě pod jeho vedením. Už jen koukat se Khanhovi pod ruce je velmi inspirující. Naučíte se nečekané techniky i práci s neobvyklými surovinami. Khanh je pověstný svými inovativními nápady, precizním provedením a texturou svých pokrmů. Věřte, že tento kurz přinese spoustu nového, chutí se budeme pohybovat směrem z jihovýchodní do východní Asie. Čekejte promyšlený chuťový zážitek, jako znáte z Tara.

Po boku šéfkuchaře Khanha Vám s nadšením představíme Michala Černého, kterého můžete znát z Café Lounge či z restaurace Story, kde vařil moderní evropskou kuchyni. Michal své umění rozvíjel v několika michelinských restauracích v Londýně a je novým členem Taro týmu na pozici head chefa. Michal propadl asijské kuchyni, miluje asijské polévky a Massaman curry. 

Těšte se na sofistikované menu, které si pro Vás tito dva sympaťáci připravili. Pokud jste fanouškem asijské kuchyně, je kurz určen právě Vám. Pokud si k ní cestu teprve hledáte, pak Vám otevíráme dveře k té nejlepší příležitosti, jak si ji zamilovat. ​

Khanh Ta

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil na stáži v Culinary Arts School v Saigonu i během práce v rodinných hanojských bistrech. Za zmínku stojí praxe v restauraci Story Michala Černého a Entrée Přemka Forejta. V roce 2014 otevřel se svým bratrem restauraci Gao Den, po úspěšném fungování přišlo otevření Tara. Tam servírují sedmichodovou degustaci u baru kolem otevřené kuchyně.​

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Michal Černý

Michal působil jako šéfkuchař známé Café Lounge, předtím pracoval v restauraci Story, kde vařil moderní evropskou kuchyni. Své umění rozvíjel i v několika michelinských restauracích v Londýně. Michal je novým členem Taro týmu na pozici head chefa a pravou rukou Khanha při tvorbě menu. Asijské kuchyni naprosto propadl, miluje asijské polévky a Massaman curry. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Lukáš Pocnar

3 950 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více