Taro v Laboratoriu

Šéfkuchař: Khanh Ta
Michal Černý

Jaké je menu?

Závitky – candát, koriandr, ananas​

Polévka – kachna, bambus, thajská bazalka

Hlavní chod – jelen, topinambur, shiitake

Dezert – čokoláda, kokos, jasmín

 

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Taro je pojmem vietnamské kuchyně a pražské gastronomické scény. Jsme rádi, že šéfkuchař Khanh přijal naše pozvání a na kurzu budete moci sbírat zkušenosti právě pod jeho vedením. Už jen koukat se Khanhovi pod ruce je velmi inspirující. Naučíte se nečekané techniky i práci s neobvyklými surovinami. Khanh je pověstný svými inovativními nápady, precizním provedením a texturou svých pokrmů. Věřte, že tento kurz přinese spoustu nového, chutí se budeme pohybovat směrem z jihovýchodní do východní Asie. Čekejte promyšlený chuťový zážitek, jako znáte z Tara.

Po boku šéfkuchaře Khanha Vám s nadšením představíme Michala Černého, kterého můžete znát z Café Lounge či z restaurace Story, kde vařil moderní evropskou kuchyni. Michal své umění rozvíjel v několika michelinských restauracích v Londýně a je novým členem Taro týmu na pozici head chefa. Michal propadl asijské kuchyni, miluje asijské polévky a Massaman curry. 

Těšte se na sofistikované menu, které si pro Vás tito dva sympaťáci připravili. Pokud jste fanouškem asijské kuchyně, je kurz určen právě Vám. Pokud si k ní cestu teprve hledáte, pak Vám otevíráme dveře k té nejlepší příležitosti, jak si ji zamilovat. ​

Děkujeme Made in Japan za nádobí, na kterém bude jídlo během kurzu servírováno.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Neděle, 20. 09. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Khanh Ta

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil na stáži v Culinary Arts School v Saigonu i během práce v rodinných hanojských bistrech. Za zmínku stojí praxe v restauraci Story Michala Černého a Entrée Přemka Forejta. V roce 2014 otevřel se svým bratrem restauraci Gao Den, po úspěšném fungování přišlo otevření Tara. Tam servírují sedmichodovou degustaci u baru kolem otevřené kuchyně.​

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Michal Černý

Michal působil jako šéfkuchař známé Café Lounge, předtím pracoval v restauraci Story, kde vařil moderní evropskou kuchyni. Své umění rozvíjel i v několika michelinských restauracích v Londýně. Michal je novým členem Taro týmu na pozici head chefa a pravou rukou Khanha při tvorbě menu. Asijské kuchyni naprosto propadl, miluje asijské polévky a Massaman curry. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Nedělní pečení s Eliškou

Nedělní pečení s Eliškou

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více