Chuť tradiční Asie

Šéfkuchař: Ondřej Hutník

Jaké je menu?

Thajsko – rolky s pekingskou kachnou: jarní závitky plněné pekingskou kachnou s omáčkou hoisin a salátem z nakládaných okurek, chilli a thajské bazalky

Vietnam – polévka pho bo tái: silný hovězí vývar s hovězím masem, zázvorem, skořicí, badyánem a kardamomem, rýžové nudle, sójové klíčky a koriandr

Indonésie – smažená rýže nasi goreng: restovaná rýže se smaženým kuřecím masem, marinovanou zeleninou, pikantní vaječnou omeletou a krevetovým chipsem

Indie – gulab jamun: kuličky z mandlového těsta, sirup z černého kardamomu s kumquaty, mangový jogurt a pistáciové oříšky

 

3 600 Kč včetně DPH za osobu

S šéfkuchařem Ondřejem Hutníkem se na jednom kurzu podíváte do Thajska, Vietnamu, Indonésie i Indie. Těšte se na všechny chutě tradiční Asie – pekingskou kachnu, oblíbený silný vietnamský vývar pho bo tái, indonéskou smaženou rýži nasi goreng a na závěr indický dezert – gulab jamun.
Ondra vybral ty nejoblíbenější recepty, jeho kurz bude naplněný čerstvostí a barevností chutí. Toto menu je prostě skvělé! Pokud máte rádi chuť asijské kuchyně, pak jí teď doslova podlehnete. Už cítíte tu vůni koriandru, skořice, badyánu, thajské bazalky a kardamomu? Těšte se na pikantní, autentický zážitek.

Ondra se různým asijským kuchyním věnuje už opravdu dlouho, libuje si v zajímavých a originálních jídlech, která v jeho podání chutnají božsky. Zkušeností má na rozdávání, vařil pět let v Mandarin Oriental Prague, střihl si zahraniční stáže včetně té v michelinské restauraci Yong Yi Ting. Od roku 2018 působil jako sous chef v restauraci Sia pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štifta, s nímž absolvoval i cestu po Hongkongu a Tchaj-peji, kde nasbírali novou inspiraci. V březnu 2019 Ondra kývl na novou výzvu a stal se šéfkuchařem Foodway Cateringu.

Děkujeme Made in Japan za nádobí, na kterém bude jídlo na kurzu servírováno.

Ondřej Hutník

S vařením začínal ve Skotsku, po návratu do Česka působil v Maze by Gordon Ramsay v hotelu Hilton Old Town, ve Phenixu, v Zátiší, Čestru a v hotelu Mandarin Oriental Prague, kde pracoval pět let, z toho dva roky jako zástupce šéfkuchaře. Na kontě má stáže v michelinských restauracích, od roku 2018 působil jako sous chef asijské restaurace Sia pod vedením Jiřího Štifta. Nyní je šéfkuchařem Foodway Cateringu skupiny Together.

 

Další kurzy lektora/ky

12. 10. 2020

Barvy a vůně Asie

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Barvy a vůně Asie

Barvy a vůně Asie

Ondřej Hutník

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Champagne

Champagne

Martin Kortus

3 900 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Základy fermentace

Základy fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více