Ve stylu Campari

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Campari Miláno
Foie Gras s brusinkovou omáčkou

Cuketový krém s česnekovými krutóny a creme fraiche

Campari Orange
Kuřecí supreme s pomerančovou omáčkou a příloha jako překvapení

Čoko mousse s Campari a s macerovanými pomerančovými filety
Beer americano

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Spolu s UPB (Ultra Premium Brands) jsme pro vás připravili několik druhů kurzů. Dalším v pořadí je propojení vaření s italským aperitivem Campari. Náš šefkuchař Martin Kortus sestavil menu, které skvěle ladí s hořkou chutí Campari. Přijďte si užít italský večer v té nejlepší společnosti.

Kurz drinky doplní Milan Zaleš.

 

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pondělí, 24. 01. 2022, 16:30 - 20:30

Milan Zaleš Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

13. 01. 2022

Men in the kitchen

10. 02. 2022

Rum na talíři

24. 02. 2022

Ve stylu Grand Marnier

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Lukáš Pocnar

3 950 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Afghánské speciality

Afghánské speciality

Hasib Saleh

3 300 Kč

Více