Zvěřina a pálenky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Carpaccio z daňčího hřbetu s houbovým tartarem, parmazánovými chipsy a lehkým listovým salátem

Domací těstoviny s ragú z divočáka

Zvěřinový hřbet flambovaný s jalovcem, brusinkovou remuládou a krémovou polentou s lanýži

Rakousko-uherský trhanec s marinovanými a glazírovanými švestkami v pálence

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Martin Kortus a Petr Kymla, to je dvojka, která vždy přijde s něčím novým, zajímavým a neotřelým. Hrozně je to spolu baví a my i Vy si na ně hrozně potrpíme! A to je jedině dobře. Díky tomu už vzniklo několik kurzů, které jsou neodmyslitelně spjaty se jménem Laboratoria a jsou to naše bestsellery. Věříme, že i tento kurz na něj bude aspirovat.

Na podzim se rozhodli začít úplně nový kurz, kde budou dost neobvykle párovat jídlo s pálenkami. Pálenky dobře známe jako digestiv, jako panáček, který nám uleví po těžkém jídle. Díky Martinovi objevíte i jejich kulinární sílu při přípravě jídel a dotek jejich chuti v každém soustu Vás bude zatraceně bavit! Petr Kymla zase osvětlí, jak se pálenky vyrábějí a jak je degustovat a párovat k jídlům. A do toho se můžete těšit na skvělé podzimní suroviny v podobě švestek, brusinek, hub a zvěřiny od společnosti Windsor! Podzim bude krásný, čeká nás nová nerozlučná dvojka pálenek a zvěřiny.

Petr se na Vás moc těší a Martin se jako vždycky už nemůže dočkat.

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

13. 01. 2022

Men in the kitchen

24. 01. 2022

Ve stylu Campari

10. 02. 2022

Rum na talíři

24. 02. 2022

Ve stylu Grand Marnier

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Lukáš Pocnar

3 950 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více