Anatomie dortu

Šéfkuchař: Eliška Klanicová

Jaké je menu?

Korpus, krém i další elementy dortu si detailně probereme a ​součástí kurzu bude i vlastní příprava dortu od úplného začátku.

 

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Tento kurz se ne nadarmo nazývá Anatomie dortu. Nejdříve si totiž dort rozložíme na jednotlivé komponenty – korpus, krém i další elementy – a podrobně si je probereme. Následně si celý dort dle rad a doporučení Elišky společně sestavíme.

Eliška Vám představí rozličné příchutě korpusů i krémů, budete je spolu různě kombinovat a vytvoříte třeba i překvapivé variace, které se k sobě skvěle hodí a nejlépe se doplňují. Naučíte se, jakými způsoby můžete dort vyladit a chuťově povznést na další úroveň, a také to, jak ho jednoduše a vkusně ozdobit. Součástí kurzu bude i vlastní příprava dortu od úplného začátku.

Dozvíte se, jak dort sestavit z máslového korpusu a krému z mascarpone. Jak ho vyladit do podoby moderního polonahého dortu, ozdobit ho ovocem, bylinkami, květy... Tady už se meze Vaší fantazii klást nebudou. Každý z Vás si na základě nových zkušeností sestaví dort podle svých vlastních představ. Po absolvování kurzu už budete přesně vědět, co s čím zkombinovat, jaké kombinace chutí Vás baví nejvíce, jak takový dort doma jednoduše upéct a přitom nápaditě ozdobit.

Délka kurzu je šest hodin, pečení s Eliškou si užijete. V její společnosti Vám bude sladce a domů budete odcházet nabití skvělou energií a znalostmi. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 12. 09. 2020, 13:00 - 19:00

Volno

Sobota, 03. 10. 2020, 13:00 - 19:00

Volno

Sobota, 07. 11. 2020, 13:00 - 19:00

Volno

Eliška Klanicová

Vystudovala angličtinu a ekonomii, ale díky lásce k pečení otočila svůj život vzhůru nohama. Přestěhovala se do Londýna a získala vysněný Grand Diplome na jedné z nejprestižnějších kulinárních škol na světě, Le Cordon Bleu. V Praze absolvovala nespočet kurzů v Laboratoriu, teď se role vyměnily, z žáka je lektorka. Eliška je pastry chef restaurace La Finestra in Cucina a autorka blogu Elikatesy.

Další kurzy lektora/ky

13. 09. 2020

Nedělní pečení s Eliškou

08. 11. 2020

Snídaňové pečení s Eliškou

Další volné kurzy

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Nedělní pečení s Eliškou

Nedělní pečení s Eliškou

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů – dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více