Anatomie dortu

Šéfkuchař: Eliška Klanicová

Jaké je menu?

Korpus, krém i další elementy dortu si detailně probereme a ​součástí kurzu bude i vlastní příprava dortu od úplného začátku.

 

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Tento kurz se ne nadarmo nazývá Anatomie dortu. Nejdříve si totiž dort rozložíme na jednotlivé komponenty – korpus, krém i další elementy – a podrobně si je probereme. Následně si celý dort dle rad a doporučení Elišky společně sestavíme.

Eliška Vám představí rozličné příchutě korpusů i krémů, budete je spolu různě kombinovat a vytvoříte třeba i překvapivé variace, které se k sobě skvěle hodí a nejlépe se doplňují. Naučíte se, jakými způsoby můžete dort vyladit a chuťově povznést na další úroveň, a také to, jak ho jednoduše a vkusně ozdobit. Součástí kurzu bude i vlastní příprava dortu od úplného začátku.

Dozvíte se, jak dort sestavit z máslového korpusu a krému z mascarpone. Jak ho vyladit do podoby moderního polonahého dortu, ozdobit ho ovocem, bylinkami, květy... Tady už se meze Vaší fantazii klást nebudou. Každý z Vás si na základě nových zkušeností sestaví dort podle svých vlastních představ. Po absolvování kurzu už budete přesně vědět, co s čím zkombinovat, jaké kombinace chutí Vás baví nejvíce, jak takový dort doma jednoduše upéct a přitom nápaditě ozdobit.

Délka kurzu je šest hodin, pečení s Eliškou si užijete. V její společnosti Vám bude sladce a domů budete odcházet nabití skvělou energií a znalostmi. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 07. 11. 2020, 13:00 - 19:00

Volno

Eliška Klanicová

Vystudovala angličtinu a ekonomii, ale díky lásce k pečení otočila svůj život vzhůru nohama. Přestěhovala se do Londýna a získala vysněný Grand Diplome na jedné z nejprestižnějších kulinárních škol na světě, Le Cordon Bleu. V Praze absolvovala nespočet kurzů v Laboratoriu, teď se role vyměnily, z žáka je lektorka. Eliška je pastry chef restaurace La Finestra in Cucina a autorka blogu Elikatesy.

Další kurzy lektora/ky

08. 11. 2020

Snídaňové pečení s Eliškou

05. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

06. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

12. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

13. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Další volné kurzy

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardo Lucque

5 000 Kč

Více

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardo Lucque

490 Kč

Více

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více