Anatomie dortu

Šéfkuchař: Eliška Klanicová

Jaké je menu?

Korpus, krém i další elementy dortu si detailně probereme a ​součástí kurzu bude i vlastní příprava dortu od úplného začátku.

 

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Tento kurz se ne nadarmo nazývá Anatomie dortu. Nejdříve si totiž dort rozložíme na jednotlivé komponenty – korpus, krém i další elementy – a podrobně si je probereme. Následně si celý dort dle rad a doporučení Elišky společně sestavíme.

Eliška Vám představí rozličné příchutě korpusů i krémů, budete je spolu různě kombinovat a vytvoříte třeba i překvapivé variace, které se k sobě skvěle hodí a nejlépe se doplňují. Naučíte se, jakými způsoby můžete dort vyladit a chuťově povznést na další úroveň, a také to, jak ho jednoduše a vkusně ozdobit. Součástí kurzu bude i vlastní příprava dortu od úplného začátku.

Dozvíte se, jak dort sestavit z máslového korpusu a krému z mascarpone. Jak ho vyladit do podoby moderního polonahého dortu, ozdobit ho ovocem, bylinkami, květy... Tady už se meze Vaší fantazii klást nebudou. Každý z Vás si na základě nových zkušeností sestaví dort podle svých vlastních představ. Po absolvování kurzu už budete přesně vědět, co s čím zkombinovat, jaké kombinace chutí Vás baví nejvíce, jak takový dort doma jednoduše upéct a přitom nápaditě ozdobit.

Délka kurzu je šest hodin, pečení s Eliškou si užijete. V její společnosti Vám bude sladce a domů budete odcházet nabití skvělou energií a znalostmi. 

Eliška Klanicová

Vystudovala angličtinu a ekonomii, ale díky lásce k pečení otočila svůj život vzhůru nohama. Přestěhovala se do Londýna a získala vysněný Grand Diplome na jedné z nejprestižnějších kulinárních škol na světě, Le Cordon Bleu. V Praze absolvovala nespočet kurzů v Laboratoriu, teď se role vyměnily, z žáka je lektorka. Eliška je pastry chef restaurace La Finestra in Cucina a autorka blogu Elikatesy.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více

Cestujeme po Thajsku se Sofií (ENG)

Cestujeme po Thajsku se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Grilování s Martinem v zahradě

Grilování s Martinem v zahradě

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody na Grillu (ENG)

Ryby a mořské plody na Grillu (ENG)

Riccardo Lucque

3 250 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více