
Balíček Laboratorio doma
Šéfkuchař:
Jaké je menu?
Masterclass s Riccardem Lucque - 3 recepty
- Křupavé cukety s majonézou
- Těstoviny amatriciana
- Profiteroly s cukrářským krémem
Kuchařka Riccarda Lucqueho "Italská" s podpisem
Zástěra Laboratorio
Laboratorio krájecí prkno
+ 10 % sleva na kurz vaření
1 050 Kč včetně DPH za osobu
Letos jsme si pro vás připravili opravdu nadupané balíčky! Jejich koupí uděláte radost hned několikrát! Nejen, že nákupem dárku potěšíte své blízké (nebo sami sebe), ale navíc podpoříte Energii lékařům, a to 10 % z celkové částky objednávky.
Ze srdce vám děkujeme, že můžeme společně pomáhat!
A co balíček Laboratorio doma obsahuje?
Masterclass s Riccardem Lucque
Riccardo pro tento svůj online kurz vaření vybral tři jídla, která jsou pro něj něčím vyjímečná. Ať už jde o recept z rodinné kuchařky, jeho nejoblíbenější jídlo nebo pokrm, kterým si získal srdce mnohých z nás. Všechna jídla si s ním budete moct připravit ve své domácí kuchyni, kde to dobře znáte a třeba zapojit i někoho dalšího! Videa si můžete pustit kolikrát jen budete chtít a vrátit se k nim kdykoli, až na ně zase dostanete chuť!
Kuchařka Riccarda Lucqueho "Italská"
Všechny barvy moře na rybím trhu, šťavnaté kančí ragú s divokými bylinami, vůně zrovna nasekané bazalky, křupnutí bruschetty právě vytažené z pece, krávy a prasata pobíhající po horách, talíře plné těstovin, aroma čerstvě mleté kávy a lžíce toho nejnadýchanějšího tiramisu. To je Itálie Riccarda Lucqueho. Tahle kniha navíc není jen souborem Riccardových oblíbených receptů, ale vypráví navíc i jeho příběh. Aby bylo možné do kuchařky promítnout skutečnou autenticitu Itálie, tvořit ji s Riccardovou rodinou, ale i jeho mentory a kamarády, bylo důležité udělat ji z velké části právě v Riccardově rodném Marche. Díky fotkám od Marka Bartoše je to opravdu krásná kniha a my ji uctíváme jako svou bibli!
Zástěra Laboratorio
Správná zástěra je základ každého vaření! I proto jsme si při jejím výběru pro Laboratorio dali záležet a nechali ji ušít z pevného materiálu a se střihem, který nám nejvíce vyhovoval. U nás ve škole je nandávání zástěry hned jedna z prvních věcí, kterou kurzisté dělají. Je to takový malý rituál, který značí, že už za chvíli to bude v naší kuchyni vonět, prskat, stříkat a hlavně chutnat!
Laboratorio krájecí prkno
Kdo již někdy byl v Laboratoriu, určitě si toto prkno vybaví. Červené plastové prkno totiž patří do výbavy každé naší vařící stanice. Jsou velmi praktické, dobře se udržují čisté a lehce se myjí. Kdysi jsme zvažovali, zda nezměníme barvu, ale pak nám došlo, že k nám tato červená prkna prostě patří. Proto jsou součástí vánočních balíčků jako taková stěžejní věc Laboratoria, se kterou si doma vždy nejen dobře zavaříte, ale i připomenete hezké chvíle u nás.
A navíc jako malou pozornost přidáváme i slevu 10 % na nákup kurzu vaření! Tak snad se uvidíme brzy u nás!
Objednávky balíčků od 17. 12. jsou možné pouze s osobním odběrem na Praze 2.
Další volné kurzy

Rum na talíři
Martin Kortus
3 300 Kč

Masopustní koblihy s Julianou
Juliana Fischerová
3 300 Kč

Rostlinně
Adam Novotný
Libor Pozníček
3 300 Kč

La Finestra představuje: ryby & mořské plody
Tomáš Juřík
3 950 Kč

Men in the kitchen
Martin Kortus
3 300 Kč

Skandinávské pečení
Eva Simkovičová
3 300 Kč

Vaření s dětmi
Darina Sieglová
2 500 Kč

Indian home cooking se Sofií (ENG)
Sofia Smith
3 300 Kč