Balíček Sůl nad zlato

Šéfkuchař:

Jaké je menu?

Masterclass s Riccardem Lucque - 3 recepty

  • Křupavé cukety s majonézou
  • Těstoviny amatriciana
  • Profiteroly s cukrářským krémem

Riccardova kuchařka "Italská" s podpisem

Zástěra Laboratorio

Viola Inprivio olivový olej 

Sůl Flor de Sal Natural Mallorca 

Laboratorio krájecí prkno

+ 10 % sleva na kurz vaření

1 850 Kč včetně DPH za osobu

Letos jsme si pro vás připravili opravdu nadupané balíčky! Jejich koupí uděláte radost hned několikrát! 

Nejen, že nákupem dárku potěšíte své blízké (nebo sami sebe), ale navíc podpoříte Energii lékařům, a to 10 % z celkové částky objednávky.

Ze srdce vám děkujeme, že můžeme společně pomáhat!

A co balíček Sůl nad zlato obsahuje?

Masterclass s Riccardem Lucque

Tři recepty a spousty jídel vycházejících z nich. Riccardo pro tento svůj online kurz vaření vybral tři jídla, která jsou pro něj něčím vyjímečná. Ať už jde o recept z rodinné kuchařky, jeho nejoblíbenější jídlo nebo pokrm, kterým si získal srdce mnohých z nás. Všechna jídla si s ním budete moct připravit ve své domácí kuchyni, kde to dobře znáte a třeba zapojit i někoho dalšího! Videa si můžete pustit kolikrát jen budete chtít a vrátit se k nim kdykoli, až na ně zase dostanete chuť! 

Riccardova kuchařka "Italská" s podpisem

Všechny barvy moře na rybím trhu, šťavnaté kančí ragú s divokými bylinami, vůně zrovna nasekané bazalky, křupnutí bruschetty právě vytažené z pece, krávy a prasata pobíhající po horách, talíře plné těstovin, aroma čerstvě mleté kávy a lžíce toho nejnadýchanějšího tiramisu. To je Itálie Riccarda Lucqueho. Tahle kniha navíc není jen souborem Riccardových oblíbených receptů, ale vypráví navíc i jeho příběh. Aby bylo možné do kuchařky promítnout skutečnou autenticitu Itálie, tvořit ji s Riccardovou rodinou, ale i jeho mentory a kamarády, bylo důležité udělat ji z velké části právě v Riccardově rodném Marche. Díky fotkám od Marka Bartoše je to opravdu krásná kniha a my ji uctíváme jako svou bibli!

Zástěra Laboratorio

Správná zástěra je základ každého vaření! I proto jsme si při jejím výběru pro Laboratorio dali záležet a nechali ji ušít z pevného materiálu a se střihem, který nám nejvíce vyhovoval. U nás ve škole je nandávání zástěry hned jedna z prvních věcí, kterou kurzisté dělají. Je to takový malý rituál, který značí, že už za chvíli to bude v naší kuchyni vonět, prskat, stříkat a hlavně chutnat! 

Viola Inprivio olivový olej

Viola představuje to nejlepší z Umbrie, kvalitu, tradici ale i vývoj a hlavně neutuchající vášeň. Oleje Viola pravidelně vyhrávají ocenění pro nejlepší oleje na světě a není divu. Rodina Viola vyrábí olivový olej s bezkompromisním důrazem na kvalitu už od poloviny 19. století. Olivy se tu vždy sbírali ručně a následně lisovali zastudena. Inprivio má zelenou barvu se zlatými odlesky, voní po bylinkách a jeho chutná po artyčocích a bazalce. Milujeme ho jen s rybami, mořskými plody, zeleninou, ale i kořeněnými pokrmy.

Sůl Flor de Sal Natural Mallorca

Jestli je nějaká sůl nad zlato, pak určitě tato! Její schopnost dotáhnout každé jídlo do dokonalosti je až zázračná. Není divu. Je to velmi vzácná přírodní mořská sůl, která se sbírá i čistí ručně. Pro svou křupavost je oblíbená nejen u šéfkuchařů po celém světě, ale i u nás. S ní totiž chleba s máslem a solí dostává opravdu jiný rozměr. 

Laboratorio krájecí prkno

Kdo již někdy byl v Laboratoriu, určitě si toto prkno vybaví. Červené plastové prkno totiž patří do výbavy každé jedné naší vařící stanice. Jsou velmi praktické , dobře se udržují čisté a lehce se myjí. Kdysi jsme zvažovali, zda nezměníme barvu, ale pak nám došlo, že k nám tato červená prkna prostě patří. Proto jsou součástí vánočních balíčků jako taková stěžejní věc Laboratoria, se kterou si doma vždy nejen dobře zavaříte, ale i připomenete hezké chvíle u nás.

A navíc jako malou pozornost přidáváme i slevu 10 % na nákup kurzu vaření! Tak snad se uvidíme brzy u nás!

Objednávky balíčků od 17. 12. jsou možné pouze s osobním odběrem na Praze 2.

Další volné kurzy

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Masopustní koblihy s Julianou

Masopustní koblihy s Julianou

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více