Barvy a vůně Asie

Šéfkuchař: Ondřej Hutník

Jaké je menu?

Čína – dim sum „Shao Mai“
Tradiční čínské dim sum knedlíčky Shao Mai plněné vepřovým masem a krevetami se sójovo-zázvorovou omáčkou

Japonsko – vepřový tonkotsu ramen
Polévka ramen s vepřovým masem, marinovaným vejcem, domácími nudlemi z celozrnné mouky, řasou nori a nakládaným zázvorem

Thajsko – pad thai nudle s krevetami
Thajské rýžové nudle pad thai s krevetami, tamarindovou omáčkou, arašídy a smaženým tofu

Indonésie – knedlíčky z lepivé rýže
Knedlíčky z lepivé rýže a kokosového mléka s mangovým pyré, banánovým džemem, pěnou ze švestkového vína a granátovým jablkem

3 300 Kč včetně DPH za osobu

S šéfkuchařem Ondřejem Hutníkem se na jednom kurzu podíváte do Thajska, Japonska, Číny i Indonésie. 
Ondra vybral ty nejoblíbenější recepty, jeho kurz bude naplněný čerstvostí a barevností chutí. Toto menu je prostě skvělé! Pokud máte rádi chuť asijské kuchyně, pak jí teď doslova podlehnete. Těšte se na pikantní, autentický zážitek.

Ondra se různým asijským kuchyním věnuje už opravdu dlouho, libuje si v zajímavých a originálních jídlech, která v jeho podání chutnají božsky. Zkušeností má na rozdávání, vařil pět let v Mandarin Oriental Prague, střihl si zahraniční stáže včetně té v michelinské restauraci Yong Yi Ting. Od roku 2018 působil jako sous chef v restauraci Sia pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štifta, s nímž absolvoval i cestu po Hongkongu a Tchaj-peji, kde nasbírali novou inspiraci. V březnu 2019 Ondra kývl na novou výzvu a stal se šéfkuchařem Foodway Cateringu.

Děkujeme Made in Japan za nádobí, na kterém bude jídlo na kurzu servírováno.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 07. 01. 2021, 16:30 - 20:30

Volno

Ondřej Hutník

S vařením začínal ve Skotsku, po návratu do Česka působil v Maze by Gordon Ramsay v hotelu Hilton Old Town, ve Phenixu, v Zátiší, Čestru a v hotelu Mandarin Oriental Prague, kde pracoval pět let, z toho dva roky jako zástupce šéfkuchaře. Na kontě má stáže v michelinských restauracích, od roku 2018 působil jako sous chef asijské restaurace Sia pod vedením Jiřího Štifta. Nyní je šéfkuchařem Foodway Cateringu skupiny Together.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více