B&B - Burgery a bourbon v Aromi

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

  • Grilované jalapeňo plněné cheddarem obalené ve slanině
  • Kentucky Mule – Bulleit Bourbon, East Imperial Ginger ale, limeta
  • KAHUNA slider - hovězí maso s manchego sýrem, domácím chimichurri
  • a salsou z grilovaného ananasu
  • Manhattan - Bulleit Bourbon, Lustau červený vermut, angostura bitters
  • Smoky burger - hovězí maso se sýrem red leicester, slaninou, sriracha majonézou, uzenou červenou cibulí a bbq omáčkou
  • Maple Old Fashioned - Bulleit Rye, javorový sirup, angostura bitters
  • Fitness hranolky s javorovým sirupem a slaninou + Domácí bbq omáčka s bourbonem

2 900 CZK včetně DPH za osobu

K létu burgery prostě patří, stejně jako grilování venku a dobré pití. A to všechno jsme pro vás připravili na krásné zahrádce restaurace Aromi. A lektor tohoto kurzu to nebude mít daleko. Skoro sousedi, bistro Dish, náš na jeden podvečer půjčí svého šéfkuchaře, Jiří Janoucha. A ten vám prozradí recepty na ty nejšťavnatější burgery či slidery. Jirka vás naučí jak např. na domácí chimichurri, sriracha majonézu či na fitness hranolky s javorovým sirupem a slaninou nebo prozradí recept na domácí bbq omáčku. Kdo se nám tentokrát postará o drinky? No přece Petr Kympla, kterého z Laboratoria a našich kurzů znáte. Burgery doplní další klasikou - bourbonen, americkou whiskey která zraje v sudech a výrábí se převážně z kukuřice. 
 

Takže si zrekapitulujme - parádní burgery, nehorázně dobré drinky a krásné prostředí zahrádky Aromi. Tento kurz si prostě nesmíte nechat ujít.

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy

06. 10. 2018

Pikantní burgery jako z Dishe

Další podobné kurzy

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Dorty jako z Bottegy

Dorty jako z Bottegy

Daniele Combi

2 000 CZK

Více

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Jarní kurz Dish burgerů

Jarní kurz Dish burgerů

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Street food nudle s Tamarind Tree

Street food nudle s Tamarind Tree

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

Používáme řepu v celém menu

Používáme řepu v celém menu

Tomáš Černý

2 900 CZK

Více

Jarní masové recepty

Jarní masové recepty

Tomáš Černý

3 500 CZK

Více