B&B - Burgery a bourbon v zahradě

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

Grilované jalapeňo plněné cheddarem obalené ve slanině
Kentucky Mule – Bulleit Bourbon, East Imperial Ginger ale, limeta
KAHUNA slider - hovězí maso s manchego sýrem, domácím chimichurri
a salsou z grilovaného ananasu
Manhattan - Bulleit Bourbon, Lustau červený vermut, angostura bitters
Smoky burger - hovězí maso se sýrem red leicester, slaninou, sriracha majonézou, uzenou červenou cibulí a bbq omáčkou
Maple Old Fashioned - Bulleit Rye, javorový sirup, angostura bitters
Fitness hranolky s javorovým sirupem a slaninou + Domácí bbq omáčka s bourbonem

3 300 Kč včetně DPH za osobu

K létu burgery prostě patří, stejně jako grilování venku a dobré pití. A to všechno jsme pro vás připravili na krásné zahrádce restaurace Aromi. A lektor tohoto kurzu to nebude mít daleko. Skoro sousedi, bistro Dish, náš na jeden podvečer půjčí svého šéfkuchaře, Jiří Janoucha. A ten vám prozradí recepty na ty nejšťavnatější burgery či slidery. Jirka vás naučí jak např. na domácí chimichurri, sriracha majonézu či na fitness hranolky s javorovým sirupem a slaninou nebo prozradí recept na domácí bbq omáčku. Kdo se nám tentokrát postará o drinky? No přece Petr Kympla, kterého z Laboratoria a našich kurzů znáte. Burgery doplní další klasikou - bourbonen, americkou whiskey která zraje v sudech a výrábí se převážně z kukuřice. 
 

Takže si zrekapitulujme - parádní burgery, nehorázně dobré drinky a krásné prostředí zahrádky Aromi. Tento kurz si prostě nesmíte nechat ujít.

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Flemming Laugesen

950 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více