Burgery jako z Dishe 2018

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

  • Pikantní burger "Pimiento frito" (popis práce s masem na burgery, jaké maso, části, mletí, dochucení)
  • příprava Habanero majonézy
  • v tempuře smažené jalapeños papričky
  • Vegetariánský batátovo-cizrnový burger (+základy rychlonakládání zeleniny)
  • příprava okurkového krému
  • příprava pikantního domácího Chipotle kečupu
  • příprava domácích hranolek (vysvětlení a práce s bramborami na hranolky, typy, příprava, máčení, smažení, finálí dochucení)

3 000 CZK včetně DPH za osobu

Pomalu se blíží sezóna grilování a s ní pevně spjaté burgery. Jirka Janouch si pro Vás na připravil něco vyjímečného. Nebylo by skvělé připravit pro své přátele ještě něco vyjímečnějšího, než mletý nebo trhaný burger? Proto se Jirka rozhodl Vám představit a v plné parádě ukázat Pimiento frito, který uspokojí opravdové milovníky pikantních pokrmů a zároveň tu máme i něco pro milovníky burgerů méně tradičních, zeleninových. Nechte se okouzlit těmito burgery a v nadcházející sezóně ukažte své grilování v plné parádě.

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy

15. 11. 2018

Lanýžová večeře s Riccardem

26. 11. 2018

Lanýžové menu s Riccardem

27. 11. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

01. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví

01. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví II.

02. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví

07. 12. 2018

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicou

08. 12. 2018

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Další podobné kurzy

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicou

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicou

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Cap Horn degustace kakaa a čokolády

Cap Horn degustace kakaa a čokolády

Flemming Laugesen

450 CZK

Více

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Lanýžová večeře s Riccardem

Lanýžová večeře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Vaříme s lanýži

Vaříme s lanýži

Tomáš Černý

3 650 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Nesnídejte jen ráno!

Nesnídejte jen ráno!

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Příprava čerstvých těstovin

Příprava čerstvých těstovin

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Ukázka z kurzů