Burgery jako z Dishe

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

Grilované Padrón Peppers s uzenou solí a limetkou
Hovězí slider s čedarem, uzenou krkovičkou, hořčicovou majonézou, naloženými okurkami a smaženými cibulovými kroužky
Hovězí maso se sýrem taleggio, chorizem, avokádem, pikantní bbq omáčkou, sázeným vejcem a rukolou
Hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Na vaši žádost zahajujeme grilovací sezónu o něco dříve. Oblíbený kurz Jirky Janoucha z Dishe a jeho vymazlených burgerů opět přichází na scénu Laboratoria. Další kurz plný inspirace od Jirky, který si připravil opět výjimečné kombinace chutí. Jako předkrm se naučíte grilované Padrón Peppers s uzenou solí a limetkou, poté přijdou na řadu dva parádní hovězí burgery a na závěr hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou.

A nebudou to jen burgery. K dokonalosti chybí už jen Olga Romanová z BeerGeeku s degustací řemeslného piva z minipivovarů. Pořádný burger a požitek z poctivého piva, kombinace pro kterou bychom neváhali ani minutu. Vidíme se v Laboratoriu.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pondělí, 17. 06. 2019, 16:30 - 20:30

Olga Romanová Obsazeno

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy lektora/ky

16. 07. 2019

B&B - Burgery a bourbon v zahradě

Další volné kurzy

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více