Burgery jako z Dishe

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

Grilované Padrón peppers s uzenou solí a limetkou

Hovězí slider s čedarem, uzenou krkovičkou, hořčicovou majonézou, naloženými okurkami a smaženými cibulovými kroužky

Hovězí maso se sýrem taleggio, chorizem, avokádem, pikantní BBQ omáčkou, sázeným vejcem a rukolou

Hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Na Vaši žádost zahajujeme grilovací sezonu o něco dříve. Oblíbený kurz Jirky Janoucha z Dishe a jeho vymazlených burgerů opět přichází na scénu. Další kurz plný inspirace od Jirky, který si opět připravil výjimečné kombinace chutí. Jako předkrm se naučíte grilované Padrón peppers s uzenou solí a limetkou, poté přijdou na řadu dva parádní hovězí burgery a na závěr hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou.

  • Kurz bude probíhat na zahradě restaurace Aromi. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 20. 08. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Jiří Janouch

Šéfkuchař fine burger bistra Dish vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů Dishe se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jiří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho „dítětem“.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Nedělní pečení s Eliškou

Nedělní pečení s Eliškou

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů – dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu