Burgery jako z Dishe

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

  • Grilované Padrón Peppers s uzenou solí a limetkou
  • Hovězí slider s čedarem, uzenou krkovičkou, hořčicovou majonézou, naloženými okurkami a smaženými cibulovými kroužky
  • Hovězí maso se sýrem taleggio, chorizem, avokádem, pikantní bbq omáčkou, sázeným vejcem a rukolou
  • Hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Na vaši žádost zahajujeme grilovací sezónu o něco dříve. Oblíbený kurz Jirky Janoucha z Dishe a jeho vymazlených burgerů opět přichází na scénu Laboratoria. Další kurz plný inspirace od Jirky, který si připravil opět výjimečné kombinace chutí. Jako předkrm se naučíte grilované Padrón Peppers s uzenou solí a limetkou, poté přijdou na řadu dva parádní hovězí burgery a na závěr hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou.

A nebudou to jen burgery. K dokonalosti chybí už jen Olga Romanová z BeerGeeku s degustací řemeslného piva z minipivovarů. Pořádný burger a požitek z poctivého piva, kombinace pro kterou bychom neváhali ani minutu. Vidíme se v Laboratoriu.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 22. 03. 2019, 16:30 - 20:30

Olga Romanová Obsazeno

Pondělí, 13. 05. 2019, 16:30 - 20:30

Olga Romanová Volno

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

07. 03. 2019

Taro v Laboratoriu

Další podobné kurzy

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

HOT & SPICY THAI

HOT & SPICY THAI

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Eliška Klanicová

2 900 CZK

Více

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Riccardo Lucque

4 900 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Tomáš Juřík

3 500 CZK

Více