
Burgery jako z Dishe
Šéfkuchař: Jiří Janouch
Jaké je menu?
- Grilované Padrón Peppers s uzenou solí a limetkou
- Hovězí slider s čedarem, uzenou krkovičkou, hořčicovou majonézou, naloženými okurkami a smaženými cibulovými kroužky
- Hovězí maso se sýrem taleggio, chorizem, avokádem, pikantní bbq omáčkou, sázeným vejcem a rukolou
- Hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou
3 300 CZK včetně DPH za osobu
Na vaši žádost zahajujeme grilovací sezónu o něco dříve. Oblíbený kurz Jirky Janoucha z Dishe a jeho vymazlených burgerů opět přichází na scénu Laboratoria. Další kurz plný inspirace od Jirky, který si připravil opět výjimečné kombinace chutí. Jako předkrm se naučíte grilované Padrón Peppers s uzenou solí a limetkou, poté přijdou na řadu dva parádní hovězí burgery a na závěr hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou.
A nebudou to jen burgery. K dokonalosti chybí už jen Olga Romanová z BeerGeeku s degustací řemeslného piva z minipivovarů. Pořádný burger a požitek z poctivého piva, kombinace pro kterou bychom neváhali ani minutu. Vidíme se v Laboratoriu.
Termíny
Datum | Sommeliér | Stav | Rezervace |
---|---|---|---|
Pátek, 22. 03. 2019, 16:30 - 20:30 |
Olga Romanová | Obsazeno | |
Pondělí, 13. 05. 2019, 16:30 - 20:30 |
Olga Romanová | Volno |

Jiří Janouch
Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."
Další kurzy
Další podobné kurzy

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)
Riccardo Lucque
3 300 CZK

HOT & SPICY THAI
Sofia Smith
3 300 CZK

Tapas - Španělská inspirace
Michal Hromas
3 000 CZK

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!
Ladislav Dvořák
3 300 CZK

Rum na talíři
Martin Kortus
3 300 CZK

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Eliška Klanicová
2 900 CZK

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu
Riccardo Lucque
4 900 CZK

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu
Tomáš Juřík
3 500 CZK