Burgery jako z Dishe

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

  • Grilované Padrón Peppers s uzenou solí a limetkou
  • Hovězí slider s čedarem, uzenou krkovičkou, hořčicovou majonézou, naloženými okurkami a smaženými cibulovými kroužky
  • Hovězí maso se sýrem taleggio, chorizem, avokádem, pikantní bbq omáčkou, sázeným vejcem a rukolou
  • Hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Na vaši žádost zahajujeme grilovací sezónu o něco dříve. Oblíbený kurz Jirky Janoucha z Dishe a jeho vymazlených burgerů opět přichází na scénu Laboratoria. Další kurz plný inspirace od Jirky, který si připravil opět výjimečné kombinace chutí. Jako předkrm se naučíte grilované Padrón Peppers s uzenou solí a limetkou, poté přijdou na řadu dva parádní hovězí burgery a na závěr hranolky se sýrovou omáčkou a slaninou.

A nebudou to jen burgery. K dokonalosti chybí už jen Olga Romanová z BeerGeeku s degustací řemeslného piva z minipivovarů. Pořádný burger a požitek z poctivého piva, kombinace pro kterou bychom neváhali ani minutu. Vidíme se v Laboratoriu.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 22. 03. 2019, 16:30 - 20:30

Olga Romanová Volno

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy

19. 01. 2019

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

21. 01. 2019

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 01. 2019

Rum na talíři

05. 02. 2019

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

06. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

06. 02. 2019

Frankieho božská pizza

07. 02. 2019

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Další podobné kurzy

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 CZK

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 CZK

Více

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Lukáš Pocnar

2 900 CZK

Více

Workshop ANATOMIE DORTU

Workshop ANATOMIE DORTU

Eliška Klanicová

500 CZK

Více

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Kouzlo oliv v každém chodu

Kouzlo oliv v každém chodu

Michal Hromas

3 000 CZK

Více